Çevre

Sokak Kedisi, 8 Köpeğin Saldırısına Uğradı, Köpeklere Sahip Çıkan Çok, Kediler sahipsiz!

Sabahın erken saatlerinde, sokak kedisi bir grup köpek tarafından acımasızca saldırıya uğradı ve olay yerinde can verdi. Sokak kedilerine neden sahip çıkan yok?

Loading...

Abone Ol

Sokak Köpeği Terörü Güvenlik Kamerasında

Güvenlik kameraları, Hatay Dörtyol'da meydana gelen korkunç bir sokak köpeklerinin saldırı olayını kayıt altına aldı.

Numuneevler Mahallesi'nde meydana gelen bu üzücü olay, yerel bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, sekiz sokak köpeğinin bir kediyi nasıl çevrelediği ve saldırdığı açıkça görülüyor. Mahalle sakinlerinin çaresizlik içindeki tepkileri de kameraya yansımış.

Mahalleli Tepkisi ve Çözüm Çağrısı

“Ufak çocukları parçalanması ve  köpeklerin çocuklara saldırması, insanları korkar hale getirdi. Çocuklar korku içinde, hayvan sevgisi böyle olmaz. Belirli bir yerde toplanılsa, bakılsa orda hayvanlara daha güzel olur. Gönlüm dayanamadı, yaklaşık 8 tane köpek tek bir kediyi parçaladılar. Bütün millet de izledi bu durum ne olacak dayanamıyorum buna bir çare bulun bir şeyler yapın. Bir yere de gidemiyoruz köpekler aç, düzgün beslenmiyorlar çare bulunsun.” diye konuştu 63 yaşındaki Fahri Sarar.

Bu olay, sokak hayvanlarıyla ilgili daha geniş çaplı sorunlara dikkat çekerken, yerel yönetimlerden ve hayvan hakları örgütlerinden somut adımlar atılmasını talep ediyor. Vatandaşlar, özellikle çocukların güvenliği için köpeklerin belirli alanlarda toplanarak daha düzenli bir şekilde bakılmasını öneriyorlar.

Başıboş Köpeklere sahip çıkanlar ölen insanlar karşısında sessiz

Vatandaşın ortak tepkisi şöyle: "Bu başıboş köpekler Türkiye'nin her yerinde bir çok insanı öldürmeye devam ediyor. Sokak köpeklerine sahip çıkanlar kadar ölen insanlara malesef sahip çıkan olmadı."