Sakarya'nın Geyve ilçesinde yaşanan ve başta hırsızlık zannedilen olay, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerle yeni bir boyut kazandı.

Çiftin tarlada çalışırken yanlarında getirdikleri ve bir ağacın dibine bıraktıkları değerli eşyalarla dolu çanta, beklenmedik bir misafir tarafından alınıp götürüldü.

Genç Gazete Altin Dolu Canta Kopek (2)

Daha Az Kaygılı Bir Geleceğe Sahip Olmak İsteyenler İçin Öneriler Daha Az Kaygılı Bir Geleceğe Sahip Olmak İsteyenler İçin Öneriler

S.U. ve eşi A.U., Geyve ilçesine bağlı Düzakçaşehir Mahallesi'ndeki tarlalarına, içinde 76 gram bilezik, alyans, 15 gram külçe altın ve 2 bin 500 lira bulunan çantayı da götürmüşlerdi. Çalışmalarına devam ederken çantayı bir ağacın dibine bırakan çift, bir süre sonra çantayı yerinde bulamayınca panik yaşadı.

Genç Gazete Altin Dolu Canta Kopek (1)

Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine bölgeye gelen güvenlik güçleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Kameralar, çantanın aslında bir sokak köpeği tarafından alındığını ve köpeğin çantayla birlikte bölgeden uzaklaştığını gösterdi.

Genç Gazete Altin Dolu Canta Kopek (5)

Bölgedeki güvenlik kameraları, olayın aydınlatılmasında kritik bir rol oynadı. Görüntüler, çantanın bir hırsızlık olayı olmadığını, sahipsiz bir köpeğin alıp götürdüğünü belgeledi.

Çalındığı sanılan çanta, tarlanın yakınlarında bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Genç Gazete Altin Dolu Canta Kopek (3)

Kaynak: İHA