SON ANDA...

Abone Ol

  NESİNE 2.Lig Beyaz Grupta yer alan İnegölspor, 2024-2025 sezonunun dokuzuncu haftasında kendi evinde karşılaştığı Sincan Belediyesi Ankaraspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli bir avantajı kaybetti.
   İnegölspor, çiçeği burnunda teknik direktörü Necati Erkmen ile, ligde zor günler geçiren ve düşme hattında bulunan Sincan Belediyesi Ankaraspor'u kendi saha ve seyircisi önünde yenmeyi hedefliyordu. 
   Buna karşın  geçtiğimiz sezondaki oyuncularını kaybeden, genç ve mütevazi bir kadroyla mücadelesini sürdüren Sincan Belediyesi Ankaraspor ise İnegölspor deplasmanından puan veya puanlar almayı hedefliyordu. 
  Pera Park İnegöl İlçe Stadında oynanan maçın ilk yarısına konuk ekibin vuruşu ile başlandı. Maçın ilk çeyreğinde istekli bir görüntü veren İnegölspor, bu istekli futbolunu devam ettiremedi. Her ne kadar 7.dakikada İbrahim Can Köse ile bir gol bulsa da ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Konuk ekip 39.dakikada Yunus Emre Metin'in ayağından bulduğu golle öne geçti ve soyunma odasına da bu skorla girildi.
   Maçın ikinci yarısına sağ bek mevkiinde kendisine yer bulan fakat beklentilerden uzak bir oyun sergileyen Recep Efe Koçak  yerine Mustafa Mete Tetik ile başlayan İnegölspor'da oyun şablonunda değişikliğe de gidildi. Sadık Arda Yılmaztürk'ü sağ bek, Alican Özfesli'yi sağ kanat, Mustafa Mete Tetik'i de orta sahada görmeye başladık. Konuk ekip ikinci yarıda Yunus Emre Metin ve Emre Can Örme ile  yakaladığı birçok fırsatı değerlendiremedi. Alpay Koçaklı, İsmail Zehir  ve Hasan Alp Altınoluk'un ikinci yarıda oyuna girmesiyle gol aramaya çalışan İnegölspor Uğur Utlu, Fatih Aktay ve Sadık Arda Yılmaztürk ile bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. İnegölspor beraberlik golünü son anda, uzatma dakikalarında, 90+5'te bulabildi. Bu dakikada ceza sahası içine giren Mustafa Mete Tetik beraberlik golünü kaydetti. Müsabaka da bu skorla tamamlandı. 
   Evet, İnegölspor bu sonuçla kendi evinde dördüncü beraberliğini de almış oldu. Daha tempolu ve daha istekli bir oyun oynamasını beklediğimiz İnegölspor maalesef orta sahada üretken olamadı. Böyle olunca da 1 puana razı olarak 2 puanı da çimlere gömdü.
   Beraberliği son anda yakalayan ve çok önemli bir avantajı kaybeden İnegölspor'u bundan sonra zor bir süreç bekliyor. Birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacağız. İlk olarak gelecek hafta deplasmanda grupta lider bulunan GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak olan İnegölspor bu maça yeni teknik heyet ve futbolcularla birlikte çok iyi bir şekilde hazırlanmalıdır. Lider GMG Kastamonuspor'dan alınabilecek puan veya puanlar İnegölspor'u daha güzel yerlere getirecek önemli bir adım olacaktır. 
   Önümüzdeki hafta pazar günü saat 14.00'te deplasmanda lider GMG Kastamonuspor karşısında İnegölsporumuza başarılar dilerim.