Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in hayatını kaybettiği yönünde iddialar gündeme geldi. Bu iddialar, Gülen’in yeğeni Kemal Gülen'in sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla ortaya atıldı. 

Kemal Gülen’in bu açıklaması, sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük yankı uyandırdı. FETÖ yandaşları ve çeşitli kullanıcılar, bu iddiayı geniş çapta paylaşarak derin üzüntülerini dile getirdiler. Ancak resmi kaynaklar tarafından henüz bu iddia doğrulanmadı.

Whatsapp Image 2024 10 18 At 17.24.08

İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen'in hayatını kaybettiğine dair iddialar, Gülen’in yeğeni Kemal Gülen tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşım sonrası hızla yayılmıştı. Ancak kısa sürede bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Kemal Gülen'in Twitter hesabından yaptığı ve Fethullah Gülen’in kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat ettiğini belirten paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırmış, FETÖ yandaşları ve bazı kullanıcılar tarafından gerçekmiş gibi paylaşılmıştı. Ancak Gülen'in ölümüne ilişkin iddialar, birkaç saat içinde yalanlandı.

Konuya yakın kaynaklar, Fethullah Gülen’in sağlık durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını ve söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kaynak: SOSYAL MEDYA