Giriş Paragrafı: İnternetin en popüler yüzlerinden biri olan 'Tıvorlu İsmail' olarak bilinen İsmail Aşkan, oğlu Mazlum Aşkan'ın görkemli düğününde heyecan doruktaydı. Düğün, iki gün iki gece sürdü ve her anıyla katılımcıları büyüledi.

Kimler Katıldı, Ne Oldu?

Ünlü İsimlerin Katılımı

Belediye Başkanı Habip Aşan, bölgedeki aşiret liderleri, internet fenomenleri ve yurt dışından gelen iş insanları düğünün parlayan yıldızları arasındaydı. Goyan, Elki, Jırki ve diğerleri de bu muhteşem organizasyonda yerini aldı.

Düğünden Detaylar

5 bin davetlinin katıldığı bu özel gecede, 130 koyun kesildi ve 2 ton pirinç tüketildi. Düğün, geleneksel değerlerle modern dünyanın birleşimi olarak dikkat çekti.

Tıvorlu İsmail'den Duygusal Açıklama

"Herkesin düğününe gidiyordum, bugün benim düğünüm, çok kişi geldi. Herkese çok teşekkür ederim. " - Tıvorlu İsmail

Belediye Başkanı'nın Görüşleri

"Ülkede tanınmış kişi olan Tıvorlu İsmail’in oğlunun düğününe bugün her yerden gelenler var. Çok güzel bir görsel şölen oluyor. Bu tür kalabalık düğünler huzurun simgesi aslında." - Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan

Düğün için harcanan toplam maliyetin 4 milyon lira olduğu öğrenildi, ancak davetlilerin takı olarak taktığı 7 milyon liralık altın bu maliyeti gölgede bıraktı.

Editör: Fırat Çelik