Türk Kızılay İnegöl Şubesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk haftasında, “Kızılay İyilik Çantam” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve okul kıyafeti desteği sağladı. Kampanyanın hayırsever sponsorlarının katkılarıyla 100 öğrenciye toplamda 2500 TL değerinde destek sunuldu.

Kampanya kapsamında her bir öğrenciye 1500 TL değerinde okul kıyafeti desteği sağlanırken, ayrıca 1000 TL tutarındaki kırtasiye çekleriyle de öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunuldu. Sosyal inceleme ve ihtiyaç tespiti yapılarak belirlenen ailelere ulaştırılan bu yardımlar, eğitim sürecinde ihtiyaç sahibi çocuklar için önemli bir destek sağladı.

Yardım alan aileler, çocuklarının eğitimine yapılan bu katkılardan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek Türk Kızılay İnegöl Şubesi’ne ve kampanyanın hayırsever destekçilerine teşekkür etti. Yardımın çocuklarının eğitimlerine ciddi bir destek olduğunu dile getiren aileler, Türk Kızılay’ının gösterdiği dayanışmanın önemli olduğunu vurguladı.

Kızılay’dan Hayırseverlere Teşekkür

Türk Kızılay İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu, kampanyaya destek olan tüm hayırseverlere ve gönüllülere teşekkür ederek, yıl boyunca devam edecek bu kampanyanın daha fazla öğrenciye ulaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: BÜLTEN