Türkeli ilçesi, Öğretmenler Günü'nü coşku ve gurur dolu bir şekilde kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen kutlama programı, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Ardından, Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar'dan Anlamlı Konuşma:

Günün anlam ve önemine dair duygusal bir konuşma gerçekleştiren Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar, öğretmenlerin toplum için ne kadar değerli olduğuna vurgu yaparak, eğitim camiasının önemine dikkat çekti.

Emekli Öğretmene Hizmet Şeref Belgesi:

Programın en duygusal anlarından biri, 25 yıl boyunca görev yaparak emekli olan Figen Dincel'e hizmet şeref belgesinin İlçe Kaymakamı Safa Kahraman tarafından takdim edilmesi oldu. Bu özel an, katılımcılar arasında duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Öğretmenler ve Öğrenciler Ödüllendirildi:

Kutlama programının en heyecan verici kısmı, Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerin protokol üyelerince takdim edilmesiyle sona erdi.

Katılımcılar Arasında Belediye Başkan Yardımcısı ve Siyasi Parti Temsilcileri de Vardı:

Kutlama programına, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Türkeli ilçesi, Öğretmenler Günü'nü birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutladı

Kaynak: