Spor

Türkiye'nin İlk 11'i Açıklandı: İşte Karadağ Maçının Kadrosu!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde karşılaşacağı Karadağ maçında sahaya liderlik hedefiyle çıkıyor.

Abone Ol

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde karşılaşacağı Karadağ maçında sahaya liderlik hedefiyle çıkıyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve öğrencileri, grubun puansız takımı Karadağ'ı yenerek zirvede kalmayı hedefliyor. Türkiye, ardından oynayacağı İzlanda maçını da kayıpsız geçerek liderlik mücadelesini güçlendirmeyi planlıyor.

Montella’nın İlk 11’i Belli Oldu

Türkiye'nin sahaya çıkacağı kadroda şu isimler yer alıyor: Uğurcan, Mert Müldür, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan Çalhanoğlu, Orkun, Yunus Akgün, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper.

Rakip Karadağ ise Nikic, Marusic, Vujacic, Spicic, Vukcevic, Camaj, Bakic, Kuc, Jovovic, Jovetic ve Krstovic 11’iyle mücadele edecek.

Türkiye-Karadağ Maçlarında Yenilmezlik Serisi

Ay-yıldızlı ekip, Karadağ ile daha önce 4 kez karşı karşıya geldi ve hiç mağlup olmadı. İlk kez 2016’daki özel maçta 1-0 galip gelen Türkiye, 2018’deki özel karşılaşmada 2-2 berabere kalmıştı. 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde ise Karadağ’la Vodafone Park’ta 2-2 berabere kalan milli takım, deplasmandaki rövanşı 2-1’lik galibiyetle tamamlayarak üstünlüğünü korudu.