Son dönemde tek kişilik stand up gösterileriyle adından söz ettiren ve geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü komedyen  gösteri için gittiği İzmir’de üzücü bir kaza geçirdi. Gösteri için sahneye çıkan ünlü isim bir anda sahne arasındaki boşluğa düştü.

DÜŞTÜĞÜ YERDEN ESPRİ YAPMAYA DEVAM ETTİ

Düştüğü halde esprilerine devam eden ve seyircisiyle bağını koparmayan komedyene sağlık ekipleri müdahale etti. İlk müdahalenin ardında sevilen komedyen hastaneye kaldırıldı.

KABURGALARI KIRILDI

Ünlü komedyen Özgür Turhan’ın eşi Deniz Bağdaş kazayla ilgili paylaşım yaparak komedyenin genel durumunun iyi olduğunu ancak kaburgalarının kırıldığını söyledi. Bağdaş paylaşımında şunları söyledi:

Seda Bakan'dan Baby Shower Eleştirisi: "Bizim Kültürümüze Aykırı" Seda Bakan'dan Baby Shower Eleştirisi: "Bizim Kültürümüze Aykırı"

“Turhan’ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Bağdaş, “Özgür’ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Dün İzmir gösterisinde sahnede aşağıya düşüp baygınlık geçirmişti. Şekeri düşmüş ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özet bu. Özgür döndüğünde kendisi bir açıklama yapacaktır.”

Kaynak: Haber Merkezi