Adana'nın Seyhan ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre Fatih Y., komşusu Orhan Boyan'ı defalarca uyuşturucu satışı yapmaması konusunda uyardı.

Ancak Boyan’ın bu uyarıları dikkate almaması üzerine çıkan kavgada Fatih Y., komşusunu göğsünden ve karnından bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi evine giden Fatih Y., polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Mahallenin ortasında kanlı kavga yaşandı

Olay, 27 Eylül sabah saatlerinde Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 37 yaşındaki Orhan Boyan mahallede uyuşturucu satışı yapıyordu.

Komşusu Fatih Y. ise Boyan’ı defalarca bu konuda uyardı. Uyarıları dikkate almayan Boyan, komşusuyla büyük bir kavgaya tutuştu.

Genc Gazete Uyuşturucu Sattığını Iddia Ettiği Komşusunu Öldürdü (2)

Kavga bıçaklı saldırıya dönüştü

Kavga esnasında sinirlerine hakim olamayan Fatih Y., Orhan Boyan’ı göğsünden ve karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Boyan, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli kısa sürede yakalandı

Olayın ardından Fatih Y., hiçbir şey olmamış gibi evine döndü. Ancak Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek şüpheliyi evinde yakaladı. Gözaltına alınan Fatih Y., polis merkezindeki işlemlerinin ardından Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edildi.

"Uyuşturucu sattığını öne sürdüğü komşusunu uyardı, ancak uyarıları dikkate alınmayınca korkunç bir kavgaya tutuştu."

Öldürülen kişinin sabıkası kabarık çıktı

Öte yandan, öldürülen Orhan Boyan’ın “Uyuşturucu ticareti”, “Mala zarar verme” ve “Kasten yaralama” gibi suçlardan birçok kaydı olduğu ortaya çıktı. Mahallede yaşanan bu olay, çevrede büyük bir endişe yarattı.

Genc Gazete Uyuşturucu Sattığını Iddia Ettiği Komşusunu Öldürdü (1)-1

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Kaynak: İHA