Pet şişe Adrian'ın yüzüne isabet etti

Van Atatürk Kültür Parkı'nda düzenlenen 'Kültür Yolu Festivali' kapsamında sahne alan Cem Adrian, binlerce hayranının coşkusu ile karşılandı. Ancak konserde beklenmedik bir olay yaşandı. Şarkılarını seslendirdiği sırada, kimliği belirsiz bir kişi tarafından fırlatılan pet şişe Adrian'ın yüzüne isabet etti. Bu olay, konser alanında kısa süreli bir şaşkınlığa yol açtı.

Cem Adrian, şarkılarına ara vermeden devam etti

Bir önceki akşam Bengü'nün konserinde yaşanan gerginlik nedeniyle geniş güvenlik önlemlerinin alındığı konser alanında, bu kez Cem Adrian sahne aldı. Güvenlik önlemlerine rağmen yaşanan bu saldırı, sanatçı ve izleyiciler üzerinde soğuk bir duş etkisi yarattı. Cem Adrian, şarkılarına ara vermeden devam ederken, saldırıya karşı oldukça olgun bir tepki gösterdi.

Cem Adrian'ın Takdir Toplayan Tepkisi

Adrian, sahnede yaptığı açıklamada, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" diyerek kendisine saldıran kişiye gül gönderdi. Bu jest, izleyicilerden büyük alkış aldı ve sanatçının olgunluğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal Medyada Cem Adrian'dan Açıklama

Konser sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cem Adrian, hayranlarının endişelerini gidermek adına, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü... Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım" paylaşımında bulundu.

Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu.
Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü... Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım.

Bu olay, sanatçının olgun tavrıyla birleşerek izleyiciler üzerinde derin bir etki bıraktı. Cem Adrian'ın hem sahnedeki hem de sosyal medyadaki açıklamaları, hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Kaynak: İHA