Giyilebilir ürün alanında çalışmalarını sürdüren Xiaomi cephesinde Redmi Watch 4 modeli için geri sayım başladı. Akıllı saatin yarın düzenlenecek Çin etkinliğinde Redmi K70 serisi ve Redmi Buds 5 Pro ile birlikte vitrine çıkması beklenirken, ortaya çıkan yeni raporlar cihazla ilgili son ayrıntıları gözler önüne seriyor. İşte Redmi Watch 4 özellikleri!

Redmi Watch 4 özellikleri

Xiaomi tarafından paylaşılan son tanıtım posterlerine göre yaklaşan Redmi Watch 4 modeli tek şarjla 20 güne kadar pil ömrü sunacak. Dahası, 1,97 inçlik uzun bir AMOLED LTPS panelle kullanıcıların karşısına çıkacak. Aynı zamanda panelde 1600 nit’e kadar tepe parlaklık mevcut olacak.

Src 340X1912Xxiaomi Redmi Watch 4 Un Ozelliklerini Acikladi

Modelde geçmişteki sızıntılarla doğru orantılı olarak alüminyum alaşımlı çerçeve tasarımı yer alacak. Öte yandan kullanıcıların aralarında seçim yapabilecekleri metalik, deri ve kumaş olmak üzere birden fazla kayış opsiyonu bulunacak.

Akıllı saatle ilgili ortaya çıkan tüm detaylar şimdilik bu kadar. Geriye kalan detayları ise muhtemelen yarınki etkinlikte öğreneceğiz.

Bunun dışında Xiaomi’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve 50 dolarlık fiyat etiketiyle dikkatleri üzerine çeken Black Shark S1 modelinin özellikleri şöyle;

Özellik Değer
Ekran 1,43 inç AMOLED
Çözünürlük 466 x 466 piksel
Parlaklık 600 nit
Yenileme Hızı 60 Hz
Ekran Özellikleri Always On Display, 100’den fazla saat arayüzü
İşlemci Henüz belli değil
Su ve Toz Dayanıklılığı IP68 sertifikası (Toza karşı korumalı, suya dayanıklı)
Bluetooth Bluetooth arama desteği
Çağrı Deneyimi Çağrı Gürültü Engelleme (ENC), sinyal işleme mikrofonu
Modlar 100’den fazla mod
Batarya Ömrü 10 gün
Sağlık Özellikleri Kandaki oksijen oranı ölçümü, diğer sağlık özellikleri
Renk Seçenekleri Sadece siyah renk
Fiyat 50 dolar

F 7Vgulbqaemsze Kopya