Çinli teknoloji devi Xiaomi, robot süpürge serisine bir yenisini ekledi. Şirket, resmi internet sitesi üzerinden "Robot Vacuum S20" adını verdiği yeni robot süpürgesini tanıttı. Yeni model, sahip olduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Xiaomi Robot Vacuum S20, hem süpürme hem de silme fonksiyonlarını bir arada sunuyor. 5.000 Pa emiş gücü ile öne çıkan bu cihaz, 400 mililitrelik çöp haznesi ve 270 mililitrelik temiz su haznesi ile donatılmış durumda.

Xiaomi'nin Yeni Robot Süpürgesi Vacuum S20'Yi Tanıttı İşte Özellikleri (2)

Xiaomi Robot Vacuum S20'nin Öne Çıkan Özellikleri

Yeni model, hızlı haritalama özelliği sayesinde evinizin detaylı bir haritasını çıkarabiliyor. Ayrıca, birden fazla kat için ayrı haritalar oluşturma yeteneğine de sahip. Xiaomi Robot Vacuum S20, Alexa ve Google Asistan desteği ile sesli komutlarla da kontrol edilebiliyor.

Ancak Xiaomi, bu yeni robot süpürge hakkında tüm detayları henüz paylaşmadı. Ürünün ne zaman piyasaya sürüleceği, hangi ülkelerde satışa çıkacağı ve fiyatı hakkında bilgiler açıklanmış değil. Bununla birlikte, kaç metrekare alanı temizleyebileceği de şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: www.webtekno.com