Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, tüm dünyanın Gazze içini ayağa kalktığını, özellikle bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın da elinden geldiği kadar Gazzeli Müslüman kardeşlerimizin yanında yer almak için İsrail menşei ürünleri boykot etmesi gerektiğini ifade etti.

Köseoğlu, boykot ile birlikte birçok İsrail menşei ürünlerin yüzde 50’ye varana kadar indirime gittiğini, bu durumda dahi boykotun sonuna kadar devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Israil Ürünlerine Boykot

İNDİRİMLERE ALDIRIŞ ETMEDEN BOYKOTA DEVAM

İndirim söylemlerine aldırmadan, çocuk katillerinin karşısında yer almak için var gücümüzde boykot ürünleri almamaya özen göstermemiz gerektiğini belirten Köseoğlu;

“Siyonist İsrail'in Gazze şehrinde yaşayan Müslümanlara yönelik vahşi saldırılarının ardından dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de boykotlar başlamıştı. İsrail'in insanlık dışı saldırılarına tepki olarak Türkiye genelinde birçok kesim, İsrail menşeli ürünleri boykot etme kararı aldı. Bizler de İnegöl’de vatandaşlarımızı bu konuda boykotlara davet ederek, İsrail’e karşı bir Müslüman olarak elimizden gelen bütün noktalarda duruşumuzu sergilememiz gerektiğini ifade etmiştik. Boykot çağrılarına vatandaşlarımızın geniş kesimlerinden destek gelirken, boykota başlamış oldu. Yapılan boykot ile birlikte, İsrail menşeli ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler uygulanmaya başladı. Bu da boykotların ne kadar önemli olduğunu bizlere göstermiş oldu” dedi.

israil-boykot

SİYONİSTLERİN KARIN AĞRISINA NEDEN OLDUĞUNU BİLİYORUZ

İsrail’in ekonomik anlamda boykotunun tüm Siyonistlerin karın ağrısına neden olduğunu belirten Köseoğlu,

Bursa Rumelifed'den İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret Bursa Rumelifed'den İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret

“Siyonist İsrail'in sadece insani açıdan değil, aynı zamanda ekonomik olarak da cezalandırılması gerektiğine İnanıyoruz. Boykotların devam etmesi gerektiğini vurguluyoruz. Yapılan boykotlarla birlikte İsrail menşei ürünlerin reddi, tüm Siyonistlerin karın ağrısına neden olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, boykotların durmadan devam etmesi ve İsrail'in saldırgan politikalarının cezasız kalmaması için uluslararası toplumun desteğiyle birlikte Türkiye'nin de kararlılıkla hareket etmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Boykot

DÜNYA ‘GAZZE’ İÇİN AYAĞA KALKTI

Gazze’deki zulmün tüm dünyaya yayıldığını belirten Naci Köseoğlu, ABD ve Avrupa’daki gelişmeleri de aktararak,

“Zulüm durmuyor devam ediyor. Yakın zamandaki zulüm Gazze’de başladı ama şimdi tüm dünyada yayılıyor. Sosyal medyada ‘Gazze’ye destek vermek isteyen herkese karşı sosyal medya şirketleri de boykot uyguluyor ama nafile. Gördüğünüz üzere Amerika’da insanlık namına üniversite öğrencileri başta olmak üzere tüm kesimler ayağa kalktı. Dekanlar, öğrenciler, bölüm başkanları gözaltına alınıyor veya tutuklanıyor. Avrupa’da ayağa kalkmış durumda. Bu gibi ülkelerde yapılan yürüyüşlerin ve protestoların son derece önemli olduğunu biliyoruz. Bizlerde ilçemizde bu noktada birçok çalışma yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Israil Mallarını En Çok Z Kuşağı Boykot Ediyor

ZULME SESSİZ KALMA

Zulme sessiz kalmamak için vatandaşlara ‘boykot’ çağrısında bulunan Köseoğlu, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:

“Bugünlerde özellikle boykot konusunu yeniden gündeme getirmek istedik. Yılmadan, usanmada boykotları sürdürmemiz gerekiyor. Yapılan zulümlere bir nebze de olsa karşı durmak için İnegöl ilçe halkından boykot ürünleri almamalarını rica ediyoruz. İsrail ürünü alma, çocuk katili olma diyoruz. İsrail ürünü alma, çocukları ebeveynsiz bırakma diyoruz. İsrail ürünü alma, akan kana ortak olma diyoruz”

Kaynak: Haber Merkezi