Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı binasının açılışı için İnegöl'e gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, konuşmasında Türkiye'nin güvenlik sorunlarına ve göçmen krizine dikkat çekti.

Kaçak Göçmenler İçin Tarımda Çalıştırılsın

"Dünya'nın krize doğru ilerlediği bu dönemde bu ülkenin caddelerinde sokaklarında dağında bayırında kimliği belirsiz ülke sınırlarından kaçak girmiş milyonlarca kaçak dolaşıyor. Bunların bir bölümü askeri eğitim almışlar ve yarın Türkiye'ye karşı büyük bir tehdit oluşturacaklar. Buradan Erdoğan'a sesleniyoruz: Derhal bu kaçakları toplayın, Türkiye'nin geniş toprakları var. Topladığınız insanları deport edene kadar tarımda kullanın, yani çalıştırın. Öyle bedava yemek yok. Buraya her kaçak gelen bilsin ki Anadolu'da onu yumuşak bir döşek beklemiyor, kayanın üstünde yatacak. Ancak bu önlemi alırsanız hem ülkemize yönelik göçü azaltırsınız hem de sokaklarımızın şehirlerimizin daha güvenli olmasını sağlarsınız."

Gelen sığınmacılar askeri eğitim almış


Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye'nin iç güvenliğine tehdit oluşturan unsurların başında, ülkeye kaçak yollarla giren göçmenlerin olduğunu belirterek, Sığınmacılara yönelik eleştirilerini dile getirdi. Bu kişilerin bir kısmının askeri eğitim almış olduğunu ve gelecekte Türkiye için büyük bir tehlike teşkil edebileceğini vurgulayan Özdağ, mevcut göçmen politikasının değişmesi gerektiğini savundu.

Özdağ, göçmenlerin ülkeye kaçak yollardan girişinin engellenmesi için daha etkili önlemler alınması gerektiğini söyledi. Bu kapsamda, kaçak olarak gelenlerin yakalanarak sınır dışı edilene kadar tarım alanlarında çalıştırılması önerisini sundu. Prof. Dr.Ümit Özdağ ağustos ayının sonunda İnegöl'e tekrar geleceğini söyledi.

Muhabir: Abdullah Argun