Bursa

Zemci Şahin'den Mustafa Durmuş'a Cevap: "22 Yıllık Kötü Yönetimi 4 Ayda Düzeltmek Kolay Değil"

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un altyapı çalışmalarıyla ilgili eleştirilerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Abone Ol

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un altyapı çalışmalarıyla ilgili eleştirilerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şahin, "22 yıllık kötü yönetimi 4 ayda düzeltmek kolay değil" dedi.

Mustafa Durmuş'un Eleştirileri

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl’deki altyapı çalışmaları nedeniyle yolların toz içinde kalmasına ve düzensiz kazılmasına dikkat çekerek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmişti. Durmuş, vatandaşların yaşadığı sıkıntılara vurgu yaparak, çalışmaların daha planlı ve düzenli yapılması gerektiğini ifade etmişti.

"Türkiye'yi Güldüreceğiz"

Şahin, altyapı çalışmaları sırasında halkın yaşadığı sıkıntılardan dolayı üzgün olduklarını belirtirken, mevcut sorunların kısa sürede çözüleceğini ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı. Ayrıca, ülkenin içinde bulunduğu duruma sebep olanlara karşı mücadele edeceklerini ifade etti.

Zemci Şahin'den Sosyal Medya Üzerinden Yanıt

Bu eleştirilere karşılık veren CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu altyapı çalışmasında kimse mutlu değil; biz de halkımıza zahmet verdiğimiz için üzgünüz. Ancak, 22 yıldır o kadar kötü yönettiniz ki, bu durumu 4 ayda düzeltmemiz kolay değil elbet. Sizin yarattığınız tahribatı ancak iyi niyetle, şeffaf bir yönetim anlayışıyla en kısa zamanda çözeceğiz. Bursa’yı da, İnegöl’ü de, Türkiye’yi de güldüreceğiz. Bir tek, yüreği kararmış olup bu ülkenin bu hale gelmesine sebep olan ve ses çıkarmayanlar hariç. #OnlarınYüzüGülmesinZaten"