Daha önce Bursa şampiyonu olan Altıeylül Orta Okulu, Bartın'da düzenlenen grup şampiyonasında birincilik elde etti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI AKSARAY'DA

Bartın'da elde edilen şampiyonluktan sonra mayıs ayı içerisinde Aksaray'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında da hedeflerinin derece almak olduğunu kaydeden Okul Müdürü Mehmet Göksu;

"Sporcu öğrencilerimizle ve Fatma Doğan hocamızla ne kadar gurur duysak azdır. Belediyespor masa tenisi antrenör arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyor ve Aksaray'daki finallerde başarılar diliyorum.

Bizlere destek olan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a şükranlarımızı sunuyoruz. Maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemediler" dedi.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Elde edilen büyük başarı sonrası Belediye Baskınlığına teşekkür ziyaretinde bulunan Okul Müdürü Mehmet Göksu, Okul Aile Birliği Başkanı Erdem Kaya, Beden Eğitimi öğretmeni Fatma Doğan ve başarılı sporcular verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban yapılan ziyarette Altıeylül O.O.'nu elde edilen şampiyonluktan dolayı tebrik etti. Taban;

"Bu başarıda pay sahibi olan tüm öğretmen, öğrenci, antrenör ve okul idaresini tebrik ediyorum. Aksaray'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda tekrar başarılar diliyorum.

Belediye Başkanımızın ve bizlerin her daim destekleri devam edecektir. Bu başarılar her zaman bizleri daha da gururlandırıyor. Tekrar emeği geçenleri kutluyorum hayırlı olsun" dedi.

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Alper Taban başarılı sporculara başarılarından dolayı hediyeler takdim etti ve destek sözü verdi.