SADECE KREDİ KARTI İLE ÖDEME YAPILABİLİYORDU

BUSKİ tarafından su faturalarının ödenmesinde abonelerine kolaylık sağlayacak "otomatik su tahsilat veznesi" uygulaması, Ziraat Bankası arkası ile BUSKİ Alanyurt İnegöl İç Hizmet Binası'nın bulunduğu alanda hizmete girmişti.

BUSKİ abonelerine 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren otomatik su tahsilat veznelerine, sadece kredi kartı ile ödeme yapılabiliyordu.

SUYU KESİLENLERİN OTOMATİK AÇILIYOR

Fatura borcundan dolayı suyu kesilen abonelerin, otomatik su tahsilat veznelerine borçlarını yatırmaları durumunda sularının da otomatik olarak yeniden kullanıma sunulacak olması, sistemin aboneler açısından getirdiği bir diğer kolaylığı oluştururken; bununla birlikte elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerin, kartlarına kontör yükleyebilecek olmaları, sistemin bir başka özelliğini meydana getiriyordu.

NAKİT PARA İLE ÖDEME İMKANI

Kahvenin Yeni Fiyatı Şoke Etti! Türk Kahvesine Rekor Zam Kahvenin Yeni Fiyatı Şoke Etti! Türk Kahvesine Rekor Zam

2016 yılının Şubat ayında yaptığımız haberde BUSKİ'nin kredi kartı kullanmayan aboneleri için de kolaylık sağlayacak "otomatik su tahsilat veznesi" uygulamasını, işletme binası önünde hayata geçireceğini duyurmuştuk.

'Birkaç gün içinde sisteme alınacak uygulama ile nakit para ile ödeme yada kontör yükleme imkanı sağlanacak' diyerek yaptığımız haberin üstünden 15 ay geçti. Sonunda nakit para ile ödeme imkanı geçtiğimiz günlerde resmen başladı.