Ziyaretleri kapsamında yapılan ziyarette konuşan Durmuş Aydın, 2011-2012 döneminde dernek başkanlığı yaptığını anımsattı.

Aydın, "İnegöl Belediyesi ile Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği hep uyum içerisinde çalışmıştır. İnegöl Belediyesi'nden ve şahsınızdan talep edipte karşılığını alamadığımız bir şey görmedim.

Cenaze Evlerinde İkram Geleneğine Son Veren Proje Hayata Geçti Cenaze Evlerinde İkram Geleneğine Son Veren Proje Hayata Geçti

29 Mayıs tarihinde Kocayayla'da Pancarcı Şenliği düzenleyeceğiz. Birlik ve beraberliğin artacağı bu etkinliğe tüm İnegöllü vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

İNEGÖL ÇİÇEK BAHÇESİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise:

"Güzel İnegöl'ümüzün adeta renkli bir çiçek bahçesine benzediğini ve bu bahçenin de farklı çiçekleri içinde barındırdığını çok rahat bir şekilde görmekteyiz.

Şavşat'tan göç edip İnegöl'e gelen vatandaşlarımız bu renkli bahçenin önemli nüvelerinden ve şehrimizin önemli unsurlarından bir tanesi.

Bu noktada Şavşat Kültür ve Yardımlaşma Derneği, hem kendi içerisinde yaptığı organizasyonlar ile hem de belediyemiz ile ortaklaşa olarak yapılan etkinliklerle örnek ve güzel projelere imza atıyorlar."

DERNEĞE YER DÜŞÜNCESİ

"Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yeni ve güzel bir yere kavuşması noktasında katkı ve desteklerimizi de esirgemeyeceğimizi buradan belirtmek istiyorum.

İnegöl Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Durmuş Aydın ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyor, saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Durmuş Aydın ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çiçek takdim etti.