İnegöl Doğanspor kulüp başkanı Tahsin Semiz, yemekte yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Doğansporumuz'a yakışan ne varsa, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Bizler Doğanspor'u hocalarımızla, futbolcularımızla, bu işe gönül vermiş yönetim kurulumuzla başarıya götürmek için çok çalışıyoruz. Ama maçlar başlamadan, mücadele içine girmeden çok fazla bir şey söylemek istemiyoruz. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim; maçlarımızı izlemeye gelen herkes, temaşa adına futbolun tüm güzelliklerini görebileceklerdir. İnegöllü sporseverlere futbol keyfini yaşatacak bir takım kurduğumuzu söyleyebilirim. Gençlerle tecrübeli futbolcuları bir araya getirmeye çalıştık. İnegöllülere zevkli maçlar izleteceklerine inanıyorum. 12. adam taraftardır. Taraftarımızın kendi takımlarını centilmence destekleyeceklerine inanıyorum. Karşı takıma kesinlikle kötü tezahürat yapmayacaklardır. Bu takımı tüm İnegöllü sporseverler için kurduk. Sporsever tüm İnegöllülerin desteklerini bizden esirgemeyeceklerine inanıyoruz" diye çağrıda bulundu.

"TAKIMIMIZ LİGE HAZIR"

Doğanspor Teknik Direktörü Melik Özmen de bir açıklama yaparak, " Bu akşam bir araya gelmemize sebep olan kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Yeni sezon için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Futbolcularımız da bu yoğun tempoya ayak uydurdular. Hazırlık sürecimizin beşinci haftasındayız, bu sürece kadar yaptığımız çalışmaların bütününe baktığımız da hedeflediğimiz noktaya ulaşma adına gayet iyi yolda olduğumuzu görüyorum. Takım birlikteliği ve arkadaşlık düzeyimiz çok iyi durumda. Yaptığımız iki hazırlık müsabakasında yaptığımız çalışmaların karşılığını görmek bizleri mutlu etti. Sezonun ilk maçına kadar bu yaptığımız çalışmalara devam ederek, eksik olan yönlerimize yoğunlaşarak ilk maçımıza kadar hazır hale gelmek istiyoruz. Birlik ve beraberliğin lige yansıyacağına inanıyoruz. Aldığımız galibiyetlerle daha güzel günler yaşayacağız" diye konuştu.

Çağlar Lokantası sahibi Sinan Çağlar, "Doğansporumuz'a, yeni sezonda başarılar diliyoruz. Bu sezonda şampiyonluğu göğüsleyeceklerine inanıyoruz. Takım şampiyon olduğunda, şampiyonluk yemeğini de biz vermek istiyoruz" dedi.

Real Madrid, Arda Güler'le kazandı Real Madrid, Arda Güler'le kazandı