'Bir fuardan fazlası' sloganıyla bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Fuarı Modef Expo, ziyaretçi akınına uğruyor. Yoğun ilgi gören fuar, 28 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

180 firmanın yer aldığı fuara katılan bir firma, giyinme odasını yatak odası ile birleştirdi. Yatak odasındaki dolabın içerisine giyinme odası yapılan ürün, fuarda büyük rağbet görüyor.

O helikopter pisti Emine Erdoğan için değil! O helikopter pisti Emine Erdoğan için değil!

Firma sahibi Şemi Savaşçı yaptığı açıklamada; "16 metrekareye sığabilen giyinme odalı bir yatak odası ürettik. Türkiye'de bir ilk... Giyinme odasını yatak odasıyla birleştiren ilk firmayız. Ürünle alakalı patentimizi aldık, faydalı ürün olarak belirlendi. Ürünümüz 16 metrekare kadar bir alana sığıyor ve içerisinde çok rahat gezilebiliyor. İçindeki komidinleri haricinde yardımcı komidinleri var, şifonyerimiz var, pufumuz var. Artık yatak odasındaki mantığın giyinme odalarıyla birlikte değişmesiyle giyinme odasını yatak odasıyla birleştirdik. En azından giyinme odası olmayan evlerde alternatif olarak kullanılabilecek bir yatak odası ürettik. Ürünümüz Arap müşterilerin göz bebeği oldu" dedi.