Ölünün arkasından yedinci, kırkıncı ve elli ikinci gecelerde mevlid okutmanın dinimizdeki yeri nedir? Ölünün arkasından yedinci, kırkıncı ve elli ikinci gecelerde mevlid okutmanın dinimizdeki yeri nedir?

İnegöl Belediyesinin sponsorluğunda kendi okullarında dereceye giren ilk üç toplamda 86 öğrenci Çanakkale'ye gitmeye hak kazanmıştı. 13 Mayıs Cuma gecesi dualarla İnegöl'den uğurlanan öğrenciler 14 Mayıs gecesi İnegöl'e geri döndüler. Böyle anlamlı bir ödül ile buluşan öğrenciler organizasyonu yapanlara ve sponsor İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR

ÇEKÜD'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kaybedeni Olmayan Yarışma" sloganı ile çıktığımız bu yolda başta Milli Eğitim, İnegöl Belediyemiz, Müftülük, okul müdürlerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve muhterem sponsor esnafımız ile dayanışma içinde olduk. "İyilik ve takvada yardımlaşın" ayeti kerimesini paydaşlarımızla yaşadık, yaşattık. Pek çok güzel duygu ve hatıralar ile bu yılki ufka yolculuğumuz Çanakkale gezimiz ile tamamlandı. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Önümüzdeki ufka yolculukta buluşmak dileği ile..."