Mobilya Müzesi Konferans Salonu'nda yapılan kongreye; Belediye Başkanı Alper Taban, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Güleç, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ve dernek üyeleri katıldı.

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

Gelir gider ve faaliyet raporları okundu. Raporların okunup oylanmasının ardından yeni yönetim seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Bahadır Bayraktar güven tazeledi.

YENİ YÖNETİM

Yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu; Enver Devrin, Hakan Cengiz, Hamit Haraslı, Hasan Karabacakoğlu, Kadir Arıcı, Metin Kocatürk, Serkan Girgin, Volkan Yaşin, Ziyat Arslan, Ahmet Arslan.

Kongrede dernek başkanı Bahadır Bayraktar, Ertuğrulgazi Caddesi'nde uygulamak istedikleri projeleri dernek üyelerine sinevizyon eşliğinde anlattı.

BİRBİRİMİZİ RAKİP GÖRMEKTENSE BİRLİK OLMALIYIZ

Belediye Başkanı Alper Taban, Ertuğrulgazi Caddesi ile ilgili hazırlanan projeden bahsederek,

"Güzel bir projenin ortaya çıktığını düşünüyorum. Projeyle birlikte cadde farklı bir kimlik kazanacak. Şehrimizdeki önemli noktalar birden fazla olsun istiyoruz ve insanların ziyaret etmesini sağlamalıyız. Bu konuda dernekleşmede önemli diye düşünüyorum. Bu birliktelikten bu sinerji doğdu. Çok daha iyisi olabilir.

Birbirimizi rakip görmektense birlik olmalıyız. Parçaları birleştirdiğinizde çok büyük bir fotoğraf ortaya çıkıyor. Daha büyük bir güç oluşuyor. Beraberinde herkes bu işten kazançlı çıkar. Bizde İnegöl Belediyesi olarak elimizden gelenin fazlasını vermeye hazırız" şeklinde konuştu.