Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6, önümüzdeki Temmuz veya Ağustos aylarında resmiyete kavuşacak. Ancak bu yıl, Galaxy Z Fold 6 Ultra ve Galaxy Z Fold 6 FE adında iki modelin daha yolda olduğu konuşuluyor. Son olarak Galaxy Z Fold 6 Ultra hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Serinin tepe modeli, doğrulanmış olabilir.

Tiktok Ulusal Güvenliğimizi nasıl tehdit ediyor? Peki diğerleri masum mu? Tiktok Ulusal Güvenliğimizi nasıl tehdit ediyor? Peki diğerleri masum mu?

Galaxy Z Fold 5 Ultra doğrulanmış olabilir

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Z Fold 6 Ultra ''SM-F958N'' model numarasına sahip olacak. Bu aşamada Galaxy S24 Ultra'nın SM-S928B, Galaxy S23 Ultra'nın ise SM-S918B model numarasına sahip olduğunu hatırlatalım. Kısaca Samsung, 8 numara ile sonlanan model numaralarını genellikle Ultra varyantı için kullanıyor. Bu da mevcut sızıntıları doğruluyor diyebiliriz.

Galaxy Z Fold 6 Ultra Sınırlı Olacak Şekilde Ufukta Göründü!

Ayrıca Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın yalnızca belirli pazarlarda satışa çıkacağı belirtiliyor. Halihazırda tespit edilen model numarası ise Güney Kore'ye ait. Dolayısıyla Avrupa ve ABD pazarına ulaşamayabilir. Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın özellikleri ise halen netleşmiş değil. Yakın tarihleri sızınıtlar ise 200MP f/1.7 ana kamera, 12MP f/2.2 ultra geniş, 50MP, f/3.4, 5x periskop telefoto kamera sensörü, 6,2 inç kapak ekranı ve IP52 sertifikasına işaret ediyor.

Tabi ki Galaxy Fold 6 Ultra hakkında bir şey söylemek için henüz çok erken. Ayrıca Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 modellerinin Temmuz ayı tarihli Unpacked etkinliğinde sahne alması bekleniyor. Bu nedenle bir süre daha beklememiz gerekecek.

Kaynak: Haber Merkezi