GENÇLER BUGÜNÜMÜZDÜR
Tecrübe paylaşımı toplantısına MÜSİAD İnegöl Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi üyeleri katıldı.
Bir kez daha İnegöl'de olmaktan, İnegöllü Genç MÜSİAD'lılarla olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal;
"Gençler bizim yarınımız demek, gençliğimizi yarınlara hapsetmek demektir. Gençlik yarınlara hapsedilecek kadar önemsiz bir değer mi? Tabii ki asla. Bana göre gençler bizim bugünümüzdür.

Rekabet Kurulu, META'ya 335,7 Milyon Lira Cezayı Açıkladı Rekabet Kurulu, META'ya 335,7 Milyon Lira Cezayı Açıkladı


MONA ROSA 19 YAŞINDA YAZILDI
Örneğin Mona Rosa'yı Sezai Karakoç 19 yaşında yazmış. Sezai Karakoç, Mona Rosa gibi bir şiiri 40 yaşında yazabilir miydi? Mümkün değil, çünkü 19 yaşındaki o duygu, o birikim o enerji bambaşka bir şey.
Necip Fazıl Kısakürek Kaldırımlar'ı 24 yaşında yazmış, Peygamberimiz 18 yaşında Usame Bin Zeyd'i İslam ordusuna komutan yapmış. Hepimizin bildiği örnek Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul'u fethetmiş" diye konuştu.
Faruk Akbal, aile şirketinden, Genç MÜSİAD ve MÜSİAD'da görev alışlarına kadar birçok konuda katılımcılara bilgiler aktardı.
FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK
Programa katılan MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Mustafa Coşkun da konuşmasında;
"Amacımız MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek, genç ve girişimcilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmaktır.
İşte Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak bu bilgiler ışığında bizlerde geçmiş dönem yönetici ağabeylerimiz, kardeşlerimiz gibi çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi yapıyoruz. Bu faaliyetlerden biri olan tecrübe paylaşımı toplantılarımızdır.
Değerli başkanımız Faruk Akbal'ın katılımları ile bu akşam ilkini yapacağımız bu ve benzeri toplantı ve faaliyetlerimiz devam edecek" diye konuştu.
PLAKET TAKDİM ETTİ
Toplantının sonunda katılımlarından dolayı Müsiad Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal'a MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Mustafa Coşkun teşekkür plaketi takdim etti.