Gençler Gücü Spor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu Seyfettin Dere yaptığı açıklamada; "2016/2017 sezonu u/13 liginde son maçlar Cumartesi günü oynanacak ve lig sona erecektir. U/13 yaş klasman grubunda bitime 3 maç kaldığında bizim takımımız ile Kurtuluşspor takımının U/13 yaş grupları elit lige yükselmeyi garantilediler.

Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli” Emre Belözoğlu: “2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli”

Ancak Ligin son maçlarının ayrı bir önemi ise gruptan hangi takımın şampiyon çıkacağı cumartesi günü oynanacak olan Gençler Gücü-Yenişehir Esnaf Doğan ve Kurtuluşspor-Orhaniyespor maçlarından sonra belli olacak.

3.KUPAYI İSTİYORUZ

"2016/2017 Sezonunda İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü olarak A Takım ve U/17 liglerinde şampiyon olmuştuk. Şimdi ise hedefimiz U/13 liginde şampiyon olabilmek ve sezonu 3 kupa ile tamamlamaktır.

Bu amacımıza ulaşabilmek için Yenişehir Esnaf Doğan maçını kazanmamız yeterli olacak. Cumartesi günü saat 17.30'da Kurtuluş sahasında camiamız adına önem arz eden bu maça kulübümüze gönül vermiş herkesi davet ediyor, bu önemli maçta teknik kadro ve futbolcularımıza güveniyor ve başarılar diliyoruz" dedi.