"HAKEM PENALTI UYDURDU"

Ligde oynadıkları ilk iki haftayı değerlendiren Teknik Sorumlu Mustafa Dinçer; "Ligin ilk haftasında kendi sahamızda oynadığımız Gürsu Yenidoğan maçını talihsiz bir şekilde 2-1 kaybettik. 70. dakikaya kadar önde götürdüğümüz maçta hakemin uydurduğu bir penaltı ile durum 1-1 'e geldi.

Kalan dakikalarda gol ararken yaptığımız bir bireysel hata ile maçın son dakikası yenik duruma düştük. Hakemin verdiği ve veremediği kartlar çok tartışılır cinstendi. Her şeye rağmen takımımın verdiği mücadele beni memnun etti.

İLK PUANIMIZI ALDIK

İkinci hafta Bursa'da oynadığımız Gündoğduspor maçında ilk yarıyı 1-0 geride bitirmemize rağmen ikinci yarı 2-1 üstün duruma geçtik. Maçın sonlarına doğru yediğimiz golle maç 2-2 berabere sonuçlandı ve 1. Amatör kümede ilk puanımızı aldık.

Yakaladığımız gol fırsatlarını değerlendirebilsek rahat kazanacağımız bir maçtı fakat olmadı" dedi.

DERBİDE KARŞILAŞACAKLAR

"Her geçen hafta tempomuzu arttırıyoruz, oyunumuzu geliştiriyoruz" diyen Dinçer, şöyle devam etti:

İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür

"Mütevazı ve inançlı bir kadroyla 1.Amatör kümede tutunmayı hedefliyoruz. Geçen yıl şampiyon olarak 1.Amatör Kümeye çıkan oyuncu kadrosunu büyük ölçüde koruduk. Biz bu çocuklara güveniyoruz. Her maça puan parolasıyla çıkıyoruz.

Bu hafta oynayacağımız Gençlergücü takımı hedefleri olan, kaliteli oyunculara sahip bir ekip. İlk iki maçı kazandılar, bu maçı da kazanmak isteyeceklerdir. Ama onlar kadar biz de kazanmak istiyoruz.

Bu yüzden sporseverleri güzel ve çekişmeli bir maç bekliyor. Sporun ruhuna uygun centilmence bir maç olacağını umut ediyorum"