Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Anabilim dalında Dr. Öğretim Üyesi olarak akademik çalışmalarına devam Mustafa Cabir Altıntaş hoca kısa süre önce sosyal medya hesabıyla ilgili takipçilerine şu uyarıyı yapmıştı:

"Değerli Takipçilerim ve Arkadaşlarım! "Yakın zamanda bazı sosyal mecralarda şahsıma ait Facebook fotoğrafım ve adım kullanılarak sanki bana aitmiş gibi, yalan-yanlış bilgiler ile bazı kişilere (Ahmet Mahmut Ünlü, Mehmet Uçum) hakaret vari mesajlar yazılmaktadır. Mesajların montajlanarak yazılıp gönderildiği aşikardır. Bize ait sosyal medya hesabı bir tanedir ve bu hesapta sizlerin de malumu üzerine sadece seyahat fotoğraflarından bazı kareler yer almaktadır. Bu hesaplar savcılık üzerinden siber güvenliğe de verilmiştir. Yakın zamanda sonuçlanması beklenmektedir. Şahsıma ait olmayan bu hesaplardan paylaşılan mesajlara itibar etmemenizi ve sizlere de ulaşırsa paylaşılan hesabı bildirmenizi istirham ediyorum."

Genç Gazete Mustafa Cabir Altıntaş Cübbeli Ahmet Hoca (1)

Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda! Kripto paralar için yeni vergi düzenlemeleri yolda!

Mustafa Cabir Altıntaş hocanın bu uyarısından sonra Cübbeli Ahmet Hoca da TV kanalında sahte hesaptan yapılan hakaret ve paylaşımları gündeme taşıdı.

Bunun üzerine Mustafa Cabir Altıntaş hoca Cübbeli Ahmet Hoca'ya hitaben şu paylaşımı yaptı:

"Hayırlı Cumalar Değerli Dostlar! Kamuoyunda Cübbeli Hoca diye bilinen Hocaefendi, yakın zamanda kendi medya kanalında eline tutuşturulmuş sahte ve montaj FB yazışmaları ile şahsımıza karşı asılsız iftara ve suçlamalarda bulunmuştur. Kendisine ithafen diyoruz ki:

Değerli Cübbeli Ahmet Hocaefendi,

Ben sizleri sosyal medyadaki sohbetlerinizden tanırım. Sizin ile hiçbir zaman yakın bir hukukum olmadı ancak bugüne kadar sizi halkı irşada çalışan samimi bir hocaefendi olduğunuzu düşündüm. Taki Youtube ve Lalegül TV’de yayınladığınız programda şahsıma ait gibi gösterilen montaj facebook yazışmaları ile suçlama ve iftiralarla dolu ithamlarınızı görünceye kadar. Bir hocaefendi şahsiyetin bu şekilde aleni montaj ve gerçeği yansıtmayan içerikleri gerçekmiş gibi kamuoyuna sunması, üstelik muhatabını bilmeden tanımadan ve araştırmadan yayınlaması, bizi derinden üzmüştür. Bizim yetiştiğimiz yerde, durduğumuz tarafta bellidir ve bu konuda alnımız aktır.

Öncelikle akademisyen olarak görevimizi hakkıyla yerine getirecek akademik çalışmalar yapmak bizim vazifemizdir. Bu milletin evlatlarına ve kurumlarına bu konuda takatımızın sonuna kadar faydalı olmaya gayret ederiz. Bir STK temsilcisi ve resmi kurum idarecisi olarak da resmi kurum amirleri ile ziyaretleşmek ve fikir alışverişinde bulunmak en doğal haktır.

Genç Gazete Mustafa Cabir Altıntaş Cübbeli Ahmet Hoca (3)

DİKKAT ! FOTOĞRAF: Sahte hesaptan yapılan paylaşıma aittir.

Kıymetli hocam,

Sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanmış gibi size sunulan ve inandırılan yazışmalar ile bizim hiçbir alakamız yoktur. Ne üslubumuz ne duruşumuz ne de kişiliğimiz buna müsait değildir, olamaz da. Ne siz ne de cemaatinizin iç işleri ve çatışmaları beni ilgilendiren konular değildir. Şahsıma ait Facebook hesabım halihazırda 10 yılı aşkındır kullandığım hesabımdır ve hiçbir zaman hesap üzerinde birilerini itham eden ne bir fikir ne bir yazıya şahit olacak yoktur. Şahsımıza itham ettiğiniz suçlama ve iftiralara karşı biz kanuni hakkımızı kullanarak savcılık ve mahkeme süreçlerini başlatmış bulunmaktayız. Daha önceki savcılık dosyalarınız da sonuçlanmak üzeredir. Sizlerden de istirhamımız elinizdeki tüm belgeler ile savcılığa giderek iddialarınız ve suçlamalarınızı belgelendirmenizdir. Eğer iddia ettiklerinizi ispatlayıcı bir delil sunamazsanız, bizlerden, ailemizden ve dostlarımızdan helallik almadıkça müfteri olarak bu dünyada ve ahirette hesaplaşmak kalır. Saygılarımla!"

DİKKAT! FOTOĞRAF: Sahte hesaptan yapılan paylaşıma aittir.Genç Gazete Mustafa Cabir Altıntaş Cübbeli Ahmet Hoca (2)

Kaynak: Haber Merkezi