Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!

İlk maçı Ankara'da 3-0 kaybeden İnegöl Belediyespor, Efeler Voleybol Ligi klasman etabı beşincilik/altıncılık mücadelesinde Maliye Piyango'ya 3-2 mağlup oldu ve Challange Cup'a katılma şansını kaybetti. Ligi 5.sırada bitiren Maliye Challange Cup'a giderken; Belediyespor ise lig 6'ıncısı olarak önümüzdeki sezon Balkan Kupası'nda ülkemizi temsil edecek.
BELEDİYESPOR: 2 MALİYE PİYANGO: 3
Salon: İnegöl
Hakemler: Yasin Okumuş, Yavuz Akdemir
İnegöl Belediyespor: İbrahim Başaran, Niels, Bahov, Mehmet Almaz, Caner Çiçekoğlu, Gazmend (Özer Özger, Beytullah, Cansın Çınar, Tunç Ayhan, Salih Özdemir, Görkem Sertel, Gökhan Çatal)
Maliye Piyango: Muhammet Ertuğrul, Oliver, İzzet Ünver, Sercan Yüksel Bidak, Gjorgiev, Stankovic ( Murat Karakaya, Murat Tokgöz, Uğur Güneş, Antti)
Setler: 29-27, 23-25, 18-25, 25-22, 12-15
Süre: 134 dakika (32,28,24,30,20)


ERKEKLER VOLEYBOL BALKAN KUPASI
2008 yılından itibaren yürürlüğe giren kupada şampiyon olan takım CEV Challenge Kupası'nda ülkesini temsil etme hakkına sahip olur. Turnuvaya Balkan Voleybol Birliği kurucuları arasında voleybol federasyonları olan Bulgaristan, Arnavutluk, Türkiye, Yunanistan, Sırbistan, Makedonya, Hırvatistan ve Romanya takımları katılır. Turnuva Ekim ayında yapılır. Turnuvanın son şampiyonu Galatasaray'dır.