Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

Bursa'da düzenlenecek programlarına katılmak için yol üzerinde, İnegöl'e de uğradıklarını belirten CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Bursa'daki programa gitmek için yola çıktığımızda, İnegöl'den bir davet geldi. İyi ki gelmişiz. Bura da önemli bir toplantıya da şahitlik etmiş olduk. Bu bizim için kıymetli" dedi.

BİZ ÜLKE SAVUNMASINDA MIYIZ?

"Ülkemizin gündemi çok ağır. Ülkemiz çok yorgun" diyen Köse; "Bu ülkenin gidişatını düşünecek olursak, ülke gerçekten karanlık bir döneme doğru sürükleniyor. Gün ağarmıyor ki şehit haberleri ile uyanmayalım.

Bugün yine 14 Şehit, 38 yaralımız var. Ben buradan şehit yakınlarımıza başsağlığı, yaralılarımıza da şifalar diliyorum. Artık ülke kan gölüne döndü. Biz neyin savaşını yaşıyoruz, fark edemez hale geldik.

Ülkemiz ne savunmasında da biz o çocukları kaybediyoruz. Bu kınalı kuzularımızı toprağa veriyoruz. Yani biz ülke savunmasında mıyız? Anaların artık ağlamaktan göz yaşları kurudu.

Bu gidişata bir dur demenin zamanı gelmiştir, zamanı geçiyor. Ama umudumuzu kaybetmeden, bu ülkenin kurtuluşu için, bu kadınların göz yaşının durması için bu çocukları artık toprağa vermemek için var gücümüzle çalışmak zorundayız. Bu artık gerçekten siyaset üstü bir hal almıştır" diye konuştu.

NEDİR BAŞKANLIK SEVDASI?

Köse şöyle devam etti:

"Ülkesine hassasiyeti olan, ülkesini seven insanların birlik olma zamanıdır. Birlikte yol alma zamanıdır. Bu ülke bir tek insana teslim edilemeyecek kadar güçlüdür. Bir tek insanın kararı ile bu ülke, bu hale getirilmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Nedir bu başkanlık sevdası anlamıyorum, anlamak istemiyorum.

Bu başkanlık sevdası ile nereye varacak bu ülke? 14 Yıl boyunca bu ülkeyi yönettiniz. 14 Yıl boyunca sizin neyiniz eksikti? Hangi yetkiniz eksikti de başkanlık sistemi ile yeni yetkiler istiyorsunuz, bunu gerçekten anlamıyorum.

İÇİMİZ YANIYOR

Artık içimiz yanıyor. Artık ülkemiz yanmasın. 2002'den önce sıfır terörle aldığınız bu ülkeyi, artık geri verin diyoruz"

Konuşmanın ardından CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse'ye İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu tarafından çiçek takdim edildi.