VEDAT UŞAK

1975 İnegöl doğumluyum. İnegöl'de Gazipaşa İlkokulu, İnegöl Lisesi ve Ticaret Lisesi'nde okudum. Ardından iş hayatına atıldım. Mobilya sanayine girdim. 1992 yılından beri aktif olarak sanayideyim.

Mobilyanın aşağı yukarı her alanında çalıştım. Uzun yıllar pazarlama işinde uğraştım. Mobilya malzemeleri olarak da bu yıl yeni yerimizi açtık.

UZUN YILLARIN BİLGİ VE BİRİKİMİ

Vedat Ticareti 2017 yılında açtıklarını aktaran firma sahibi Vedat Uşak;

"Yeni bir heyecanla yola çıktık. Sektörde uzun yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimimizi kendi işyerimizde değerlendirelim istedik. Uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri sunalım istedik" ifadelerini kullandı.

FİYATLARIMIZDA İDDİALIYIZ

2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?

"Burada hem mobilyacılara hem koltukçulara yönelik ürün satışı yapıyoruz" diyen Uşak; "Daha çok mobilyacı ağırlıklı ürünler satıyoruz. Mobilya bağlantı sistemleri satıyoruz. Mobilya montaj ekipmanları satıyoruz.

Menteşeler, raylar, vidalar, kulplar, yapıştırıcı grubu, nalburiye ve hırdavat satıyoruz. Plastik ayak grubuna da girdik. Fiyatlarımızda iddialıyız" açıklamalarında bulundu.

PEŞİN ALIYORUZ, UYGUN SATIYORUZ

Uşak, şöyle devam etti:

"Bizi ön plana çıkartan fiyatlarımız. Biz malzeme tedarikini vadeli yapmıyoruz. Peşin fiyata alıyoruz. Bu ucuza aldığımız ürünü de ucuza satıyoruz, fiyatlara yansıtıyoruz. Bu da üreticiler için avantajlı bir noktaya bizleri taşıyor"

MOBİLYA SEKTÖRÜ GELİŞİYOR

Sektörle ilgili değerlendirmeler de yapan Uşak;

"Mobilya sektörü hareketli. Her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Yeni modeller ortaya çıkıyor. Biz 25 yıllık bir geçmişe sahip olduğumuz için bu yenilik ve gelişimi görebiliyoruz.

Eskiden 5'li vitrinler yapılır, battaniyeyle sarılıp giderdi. Ambalajlarımıza kadar birçok değişim yaşandı. Şimdi yeni yumuşak koltuklar var. Eskiden Starliçe Koltuk takımları vardı.

Bu ürünlerin tanıtılması konusunda pazarlama işi de gelişti. Kataloglar yapılıyor. Önceden fotoğraf çekilip bir dosyaya konulup o fotoğraflarla tanıtım yapılıyordu. Katalogsuz, web sitesiz firma yok gibi. O noktada ciddi ilerlemeler yapıldı"

MOBİLYANIN 25 YILINI YAŞADIM

"Ben aşağı yukarı 30 fuarda bulunmuşumdur. Son 25 yılda mobilyanın ve fuarın tüm gelişimini yaşadım diyebilirim. Eski Perşembe Pazarının olduğu yerdeki fuarı da hatırlıyorum. Orada yağmura kaldığımız zamanları biliyorum.

Şimdi güzel bir fuar merkezi yapıldı. Yenisi yapılacak. İnegöl büyüyecek gelişecek. Artık dünya ile yarışacak düzeye gelecek"

TİTİZİZ, HIZLIYIZ

"Mobilyadaki gelişim yan sanayini de geliştirecek, geliştiriyor. Rayı, menteşesi, vidası belki çok değişmiyor ama kulplar, ayaklar, mekanizmalar değişiyor, gelişiyor. Bu değişim ve gelişimi biz takip ediyoruz. Bunları Vedat Ticaret'te bulabilirsiniz.

Titiziz, hızlıyız... İnegöl'de mobilya üreten herkesin bulabileceği malzemeleri uygun fiyatlarla bulabilirsiniz"