Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

Bu yıl 30.su düzenlenecek olan İnegöl Uluslararası Kültür Sanat Festivali, halk oyunları gösterilerinin ön planda olacağı bir formatta gerçekleştirilecek. Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması, İnegöl Gecesi'nin de yer alacağı festivalde 3 de konser icra edilecek.

KAFKAS FESTİVALİ 7-9 TEMMUZ'DA

Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Uluslararası Kafkas Folklor Festivali, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festivalin ilk iki gününde Kültür Park içerisindeki Açık Hava Gösteri Merkezi'nde, 3.gün ise Sulhiye Köyü'nde halk oyunları sahnelenecek.

ŞAVŞATLILAR PANCARCI ŞENLİĞİ

İnegöl Şavşatlılar Derneği'nin Pancarcı Festivali de 9 Temmuz'da. Geçtiğimiz yıl büyük bir organizasyonla Kocayayla'da gerçekleştirilen festival, bu yıl da aynı yerde yapılacak.

POSOFLULARIN SEYRANI

İnegöl Posoflular Derneği'nin 23.Seyran Şenlikleri de Kültür Park içerisinde gerçekleştirilecek. Kafkas ve Şavşatlıların şenliğinde olduğu gibi Seyran Şenliği de 9 Temmuz'da yapılacak. İnegöl, 9 Temmuz'da şenliğe doyacak.