Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda; normal süresi ve uzatmaları 1-1 tamamlanan maçta, Balıkesirspor'a penaltı atışlarında 3-1 üstünlük sağlayarak gruplara kalan İnegölspor'da yüzler gülüyor.

BENİM İÇİN OYNADILAR

Maç sonunda basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Eşref Güç;

"Güzel bir maç oldu. Balıkesir gerçekten iyi bir takım. Son dakikalarda net pozisyonlarımız vardı. Onlar gol olmuş olsaydı maç penaltılara kalmayacaktı.

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

Ama böyle daha zevkli oldu. Bu hafta Kartal'ı yenip düzlüğe çıkacağımıza inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bana söz vermişlerdi benim için oynadılar. Taraftarımıza tebrik ediyorum" dedi.

BİZE DESTEK VERSİNLER

Penaltı atışlarında kurtardığı 2 penaltı ile yıldızlaşan kaleci Tevfik ise;

"Çok mutluyuz. Arkadaşlarım ellerinden geleni yaptılar. Biz iyi takımız bize destek versinler. Takım sıkıntılı günler yaşıyor ama bu durumdan çıkacağız inşallah" açıklamalarında bulundu.

SADECE SABIR İSTİYORUZ

Balıkesir'den daha iyi futbol oynadıklarını ifade eden Teknik Direktör Taşkın Güngör şöyle konuştu;

"Fiziksel olarak iyi bir noktaya geldik. Son bölümde ısrarla penaltılara kalmak istedik. Takımım iyi penaltı atıyor. O

yunumuzun karşılığını aldık. Bu moralle ligde de çıkış yapmak istiyoruz. Gol noktalarında şans faktörünün yanımızda olmasını istiyoruz. İnşallah bu maç dönüm noktamız olur."

"Bize bir galibiyet lazımdı bu maç nasip oldu. Ben bir olumsuzluk görsem İnegöl kamuoyuna söylerim gerekirse tepkimi de gösteririm ama inanıyorum bu takım öyle böyle yukarı çıkacak. Bunu da herkes görecek sadece sabır istiyoruz."