Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den
5 yıldır Bordo Beyazlı formayı giyen Mustafa Vargel, 2 yıl daha İnegölspor’da. Dün Vargel için imza töreni düzenlendi.

HİÇBİR ZAMAN SİLMEDİK
İmza töreninde konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter: “Transfere kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mustafa Vargel’e transfer demek istemiyorum. Kendisi İnegölspor’un çok kıymetli bir oyuncusu ve evladıdır. Kendisinin İnegölspor’da 6. yılı. Biz kendisini hiçbir zaman kaybetmek istemeyiz. Transfer döneminde kendisiyle sürekli görüştük. Kendisini hiçbir zaman silmedik. Kendisiyle yollarımızı ayırmayı hiç düşünmedik. Kendisinin bu yılda iyi işler yapacağından eminiz” dedi.

2 OYUNCUYLA GÖRÜŞÜYORUZ
Transfer konusunda soruları da yanıtlayan Ter: “İyi oyuncular transfer edeceğiz. Acele etmemize gerek yok. 2 oyuncuyla uzun zamandır görüşmelerimiz var. Bu iki oyuncuda üst liglerde mücadele eden oyuncular olacak. Önümüzdeki hafta bu oyuncular ile sözleşme imzalayabiliriz.” İfadelerini kullandı.

SAKATLIĞI UZADI
Mustafa Vargel ile ayrılık dedikodularının gerçeği yansıtmadığını da kaydeden Celal Ter, şunları söyledi: “Kendisinin uzun süreli bir sakatlığı oldu. Tedavisi İstanbul’da devam etmesi gerekirken İnegöl’de devam ettiği ve sakatlığı uzadı. Biz kendisine bu süreçte her zaman destek olduk. Kendisine ne zaman istersen imzanı atabilirsin dedik.”

DAHA GÜZEL BAŞARILARA
Başarılı savunma oyuncusu Mustafa Vargel ise İnegölspor ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu kaydederek: “Her futbolcunun başına gelebilecek sağlık sıkıntısı yaşadım. Zor bir dönemden geçiyorum ve kulübümde bana bu dönemde destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Herkesin geçmişi bırakıp yeni sezona ve önümüz bakmasını istiyorum. Daha güzel başarılar kazanacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu.

TEDAVİ SÜRECİ SÜRÜYOR
Ağır bir sakatlık yaşadığını belirten Vargel, sözlerini şöyle tamamladı: “En erken 2 ay sonra sahalara dönebilirim. Doktorların söylemi bu yönde oldu. En kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Tedavi sürecindeyim. İnegölspor camiasına da beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum”