Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 3. hafta maçları bugün oynanacak. Lige Tuzlaspor beraberliğiyle başlayan ve ardından evinde karşılaştığı Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 2-1 mağlup eden İnegölspor, ligin zirvesinde bulunan Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ 16.30'DA BAŞLAYACAK

Bergama 14 Eylül Stadyumunda bugün oynanacak olan mücadele saat 16.30'da başlayacak. Mücadeleyi Ankara bölgesinden Yiğit Peşin yönetecek. Peşin'in yardımcılıklarını ise Ejder Yapıcı ile Boran Turhan yapacak.

MENEMEN ZİRVEDE

Ligde oynanan 2 maçı kayıpsız geçerek 6 puan toplayan rakip Menemen Belediyespor, şuanda lider durumda. İnegölspor ise topladığı 4 puanla 7. sırada bulunuyor.

ZORLU MAÇA ÇIKACAĞIZ

Teknik Direktörü Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

"Biz her zamanki gibi mücadelemizi arttırarak devam edeceğiz. Oyun olarak her gün daha iyiye gidiyoruz. Mücadele eden, koşan, son dakikaya kadar bırakmayan bir takım hüviyetimizi yavaş yavaş kazanmaya çalışıyoruz. Zorlu bir maça çıkacağız. Menemen karşısında en iyi mücadelemizi yapıp puan veya puanlarla dönmek istiyoruz."

"İyi sonuçlarla bu haftayı kapatmak istiyoruz. Takımda Anıl ve Ali'nin sakatlığı bulunuyor. Her iki oyuncunun da durumu maç saatinde belli olacak" dedi.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu