Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren İSKO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara yönelik farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bu yıl 4'ncüsü düzenlenen etkinlikte, Tiyatro Birikim ekibinin sunduğu 'Cimri Bey'in Altınları' adlı müzikli çocuk oyunu sahnelendi. 120 çocuğun katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken; organizasyon Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesinin çok amaçlı salonunda düzenlendi.

İSKO Personel Müdürü Sedat Binici yaptığı açıklamada;

"Çalışanlarımızın yanında onların çocuklarını da unutmadık. Bu yıl 4'ncüsünü düzenlediğimiz bu organizasyonumuz artık bizim için geleneksel hale gelmiştir. Düzenli olarak her yıl yapmaktayız. Çalışanlarımızın çocuklarına yönelik bu etkinliğimize yaşları 5-12 arası olan çocuklarımız katıldı."

"Çalışanlarımızın motivasyonlarını artıracak, kurum kültürümüzü pekiştirecek, İSKO ailesi birlikteliğini önemsetecek sosyal aktivitelere önem verdiklerini, bu oyunla çocuklarımız, paylaşmanın, birbirlerini sevmenin önemini, güzelliğini kavradılar, dostluğun ne demek olduğunu, ormanlarımızın korunmasını gerekliliğini öğrendiler. İSKO ailesi olarak bu tür organizasyonları önemsiyoruz, bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu arada 'Paylaşmak, sevgi, dostluk ve ormanların korunması' temalı oyunda zengin bir beyin başından geçen ilginç olaylar ile altınlarına sahip olmak için gösterdiği mücadele anlatıldı.

İnegöllü akademisyenden Cübbeli Ahmet Hoca'ya önemli uyarı İnegöllü akademisyenden Cübbeli Ahmet Hoca'ya önemli uyarı