Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"
Öğrencilerle birlikte konferans salonunda bir araya gelen Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim S.Canbolat, fakülte hakkında bilgiler verdi.

UÜ VE BALKANSİAD ORTAK PROJESİ
Canbolat: “Balkan ülkelerinden gelen, üniversiteyi Türkiye’de okumayı planlayan genç arkadaşlarımızla fakültemizi gezdiriyoruz. Tanıtım ve tanışma programı tertip ettik. Uludağ Üniversitesi ile Balkansiad ortaklaşa bu projesi gerçekleştiriyorlar. Bugün Kosovalı sosyal bilimler alanında okumak isteyen öğrenciler. Kosova’nın farklı şehirlerinden gelen lise öğrencilerimiz. Biz genel olarak Türkiye Balkanlar, ilişkiler, ortak kültür dokusu konusunda bilgiler verdik. Bölüm başkanlarımız fakültemizin bölümleri ile ilgili bilgiler erecekler. Onların talep ve beklentilerini öğreneceğiz. En sonunda da İnegöl’ü gezdireceğiz. Oylat’ı ve Oylat mağarasını merak ediyorlar. Akşam programımızı tamamlayacağız” dedi.

Konuşmanın ardından Canbolat, öğrencilere fakülteyi gezdirdi.