Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Taban, "Özellikle Mesudiye Alt geçidi ve Avarlar Kavşağında yaşanan sıkıntıları masaya yatırdık. İnegöllü vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi noktasında bölge müdürümüze gerekli bilgi ve doneleri verdik. Bu konularla alakalı kendileriyle istişare ettiğimiz bölge müdürümüz konulara vakıf ve özellikle Mesudiye Alt Geçidinin bir an evvel hizmete açılması için elinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. İnşallah Eylül'ün sonuna kadar geçidin alt tarafı trafiğe açılacak. Ayrıca ziyaretimizde Avarlar Kavşağında yaşanan trafik kazalarını da konuşma fırsatı bulduk. Buradaki yol güzergahlarının karmaşıklığı karşısında iyileştirmeler yapılması noktasında fikir alışverişinde bulunduk." şeklinde konuştu.

BU AYIN SONUNDA ALT YOL AÇILACAK

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak ise, "Belediye Başkanımızın bugünkü ziyaretinde bizlere ilettiği konuların yakinen takipçisiyiz. Bizler de bir an evvel özellikle Mesudiye Alt geçidinin hizmete açılmasını istiyoruz. İnşallah Allah nasip ederse Eylül sonu itibariyle alt yolu açacağız." dedi.