UĞURDAĞ KUTLADI

16 mobilya tedarikçi firmasının tanıtımının yer aldığı Mobilya Tedarikçileri Bülteni, Salı günü açılışı yapılan ve Cumartesi günü kapılarını kapatan MODEF EXPO Fuarı'nda dağıtıldı.

Bülten, mobilyacılar tarafından ilgiyle incelenirken; MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, bültenin mobilya tedarik firmalarını ve sahiplerini tanıtma anlamında İnegöl'de önemli bir açığı kapattığını aktardı. Uğurdağ çalışmadan dolayı Genç Ajans'ı kutladı.

6 BİN ADET BASILDI

Genç Ajans Pazarlama Müdürü Cem Taşkıner de yaptığı açıklamada;

"6 bin adet bastığımız Mobilya Tedarikçileri Bülteni hem İnegöl'de hem Bursa'da hem İstanbul Fuarı'nda hem de yakın çevre illerde dağıtılacak. Öncelikli olarak MODEF EXPO Fuarı'nda dağıtımı gerçekleştirdik.

Tüm stantlara bültenimiz ulaştırıldı. Ardından Mobilyum AVM ve İMOTİM'de Pazartesi dağıtıma başlayacağız. Bu hafta içinde İnegöl Mobilya Sanayi, Mobilya Organize Sanayi Bölgesi'nde dağıtım yapılacak. Ayrıca Bursa'da BTSO'ya üye 500'e yakın mobilya üreticisine de kargoyla ulaştıracağız" dedi.

İSTANBUL FUARI'NDA DAĞITILACAK

7 Kasım tarihinde İstanbul'daki Mobilya Fuarı'nda da dağıtım yapmayı planladıklarını vurgulayan Taşkıner;

E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu

"Yakın çevremizde de illere yine kargoyla ulaştırma amacımız var. Hem İnegöl'de hem de yakın çevremizde mobilya üreticilerine bültenimiz ulaşacak" ifadelerini kullandı.

17 FİRMA YER ALDI

Mobilya Tedarikçileri Bülteni projesinden de bahseden Taşkıner şöyle devam etti:

"Bu bültenimizde 17 firmamız yer almakta. Baleno, AS Ortakçı, Yılmaz Sünger, Beytaş Cam, Ay Metal, Mayled, Altıgen Ambalaj, Bera Ahşap, Nemo Ahşap, Diriliş Aksesuar, Soylu Makine Testere, Kristal Aksesuar Nalburiye, Vatan Dekorasyon, Zovli Dekorasyon, YMS, Vedat Ticaret ve Turan Metal'in firma tanıtımları ile sahiplerini bültenimizde anlattık.

Ayrıca firmalarımızın reklamları da bültenimizde yer aldı. İsteyen bazı firmalarımızın videolarını Mobilya Tedarikçileri Facebook Sayfası'nda paylaştık. Yine bu firmalarımızın haberleri Yıldırım Gazetesi ve İnegöl Online'da da yayınlandı. Sosyal medya paylaşımlarımızı yaptık.

Firmaların tanıtımları adına üst düzey bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyorum. Bu projede birlikte çalıştığımız, fotoğraf ve videolarıyla destek veren Şaban Kılıçcı'ya teşekkür ederim. Bu projenin ikincisi için de çalışmalara başlayacağız. Yer almak isteyen firmaları Genç Ajans'ta kahve içmeye bekliyoruz"