Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapılan genel kurul, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Divan heyetinin seçimiyle devam eden genel kurulda, faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunup ayrı ayrı ibra edildi. Daha sonra seçime gidildi.

YENİ YÖNETİM

Tek listeyle yapılan seçimde başkanlığa Resul Kayman seçildi. Kayman başkanlığındaki yönetim kurulu Ali Zengin, Akın Özkan, Ahmet Ayaz, Sedat Seçim, Selami Kavık, İsmail Ertaş, Nusret Deniz, H.Nuri Aslan, Hasan Akalın, Münür Mugan, Nuri Türkyılmaz, denetleme kurulu asil üyeliklerine Şükrü Kutluca, Metin Kelebek ve İbrahim Halıseven'den oluştu.

GEÇMİŞTE HATALAR YAPILDI

Seçimin ardından konuşan Başkan Resul Kayman,

İnegöllü akademisyenden Cübbeli Ahmet Hoca'ya önemli uyarı İnegöllü akademisyenden Cübbeli Ahmet Hoca'ya önemli uyarı

"Bizi tekrar bu göreve seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Seçildiğimiz günden beri, ahenkli bir çalışma içinde olduğumuzu düşünüyorum.

Geçmişte yapılan hataların tekrar gündeme gelmemesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bizler hepimiz seçilmiş bir muhtarız ve her birimiz kendi mahallesine hizmet götürebilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz."

"2 yıl içerisinde edindiğimiz tecrübeyle, daha uyumlu, vereceğiniz destek ile daha güçlü bir dernek olarak çalışmamıza devam edip, muhtar arkadaşlarımızın sorunlarını en aza indirmek için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu bildirir, kongremize katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.