Salı Günleri 101.7 Radyo Medya'da ve sosyal medya da canlı yayınlanan, Kerim Bayraktar'ın sunduğu Medyalog programına katılan, Nedim Bayram, Mega Projelerinden 2'sini açıkladı. Bayram, yaptığı açıklamada, "uzun yıllardır hayalini kurduğum 100 mt yüksekliğinde, üzerinde sosyal mekanları olan, teşhir alanları olan 365 gün hizmet verecek eğlenceli vakitlerin geçirilebileceği Eyfel Sandalye Projesini yapmak İnegöl'e yakışır bir anıt kazandırmak istiyorum." Dedi.

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

İNEGÖL EVLERİ TURİZM AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİMDEN BİRİSİ

Bayram açıklamasının devamında, "İnegöl'de 100 yaşın üstünde restore edilebilecek 1.100 adet ev var, Safranbolu ilçesi bu tarz evleri restore ederek şehrin turizmine büyük katkı sağladı, bizde aday gösterilmemiz ve seçimi kazanmamız durumunda, İnegöl Evleri Projesi kapsamında, hediyelik eşya satılan işyerleri, butik oteller ve tarihi dokusuyla fark yaratacak mekanlar yaparak İnegöl Turizmine katkı sağlamak istiyoruz. İnegöl Belediye'sinin bütçesi ile yapma şansımız olmayabilir ama, bazı hibe kredi destek programlarıyla İnegöl'e bu hizmetler kazandırılabilir." Dedi.