Deydinler Mahallesi yolu üzerinde bulunan keskin virajlar sürücülerin korkulu rüyası oluyor. Keskin virajlarla dolu yolda seyreden araç sürücüleri her an kaza yapma riskiyle karşı karşıya.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

KESKİN VİRAJ ÖLDÜRÜYOR

Yol üzerinde bulunan keskin bir viraj, kazalarıyla ölüm virajı olarak anılmaya başlarken; burada bir çok ölümlü ya da yaralamalı kazanın meydana geldiği bildirildi.

Söz konusu keskin virajda önceki gün yaşanan kaza sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

ÖNLEM ALINMALI

Can almaya devam eden ölüm virajıyla alakalı önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, 'Ölüm virajı başka can almasın' diyerek, yetkililerden yardım talep ettiklerini ifade etti.

SON KAZA

Ölüm virajı olarak bilinen yerde yaşanan kazalar hafızalardaki yerini korurken; geçtiğimiz Pazar akşamı kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki ceviz ağacına çarptı.

Şiddetli çarpmanın etkisiyle sürücü ile araçta bulunan Fatma B., (40) yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Fatma B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

EROL ÇETİNKAYA DA AYNI YERDE ÖLDÜ

2015 yılı Temmuz ayında ise ölüm virajında AK Parti 25'inci dönem Bursa Milletvekili aday adayı Erol Çetinkaya, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Ramazan ayının son sahurunu, arkadaşlarıyla yapmak için İsaören Mahallesi'nde bulunan bir işyerine gitmek için yola çıkan Çetinkaya, yanlışlıkla Deydinler Mahallesi yoluna girdi.

Yanlış yola girdiğini fark eden Çetinkaya geri dönerek, sahura yetişmek için hız yaptı. Bu sırada keskin virajda kontrolden çıkan araç kontrolden çıkarak, ceviz ağacına çarptı. Yan yatan araç içerisinde sıkışan Çetinkaya, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.