Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevine kısa bir süre önce başlayan SHM Müdürü Serpil Noyan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kurumun İnegöl'deki faaliyetleri görüşüldü.

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyarette konuşan İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Serpil Noyan, yaklaşık 1 ay önce Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü görevine başladığını hatırlattı. Kurumun işleyişine ilişkin bilgiler veren Noyan, İnegöl'de yaşayan dezavantajlı birey ve kesimdeki vatandaşların mağdur olmamaları için çalıştıklarını kaydetti.

SHM'de Sosyo Ekonomik Destekler (SED) sağlandığını ve şehit yakınları ile gazilere yönelik faaliyetler yapıldığını belirten Noyan,

"İnegöl'deki korunmaya, bakıma ve yardıma muhtaç birey ve aileler tespit edilerek desteklenmesi sağlanıyor. Kurumumuzun ilgi alanı belediyenin sosyal hizmetler alanını da yakından ilgilendirdiği için Belediye Başkanımızı ziyaret ederek kendisi ile hem tanışmak hem de kurum faaliyetlerine ilişkin istişarelerde bulunmak istedik" dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş'da misafirlerine hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında:

"Bugün Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Serpil Noyan hanımefendiye ağırlıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. İnegöl 256 bin nüfusu ve dinamik yapısıyla önemli bir ilçe.

Bu anlamda Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak il müdürlüğü faaliyetlerini İnegöl'de sürdürüyor.

Bizler de bugün kurumun çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.