Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte İnegöl AVM'de ziyaretlerde bulundu. Gözgeç, İnegöl AVM'deki Bursaspor TIR'ı da gezerken; Bursaspor taraftarı olan Başkan Aktaş ile forma da aldı.


DAHA GÜÇLÜ BİR ÜLKE
Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, yaptığı açıklamada; "Referandum çalışmalarımız sürüyor. Bugün de İnegöl'deyiz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Her gün sahadayız biz vatandaşımıza neden evet demesinin gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yönetimde istikrar temsilde adaleti getirecek bir sistem. İnşallah Türkiye daha güçlü olarak yoluna devam edecek. Biz de çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Hayırlı bir sonuç alacağımız düşünüyoruz. Halkımızın evete gönülden destek vereceğine inanıyorum. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz, daha güçlü bir ülke olmasını istiyoruz" dedi.
%50+1 OY ALAN HÜKÜMETİ KURACAK
"Atatürk'ün iki ilkesini hayata geçirmeye uğraşıyoruz" diyen Gözgeç; "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve muasır medeniyet seviyesine yükselmek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile %50+1 oy alan hükümeti kuracak ve mecliste de adaletli bir temsil olacağından daha güçlü yolumuza devam edeceğimiz için diğer ülkelerle de rekabet gücümüzün artacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
HALKIMIZ 18 MADDEYİ BİLİYOR
Referandum çalışmalarında Bursa ve İnegöl'deki gözlemlerinin sorulması üzerine Gözgeç, şu yanıtı verdi: "Biz anlattıkça, evetin ne olduğunu, hayatımıza neler getireceğini anlattıkça daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Halkımız 18 maddeyi de çok iyi biliyor. Kendi geleceğini şekillendirecek bu değişikliğe evet verecektir"