13 AYDA BİTİRİLECEK

Nöroloji Akademisi'nden Çarpıcı Rapor: Beyin Hücrelerini Öldüren Besinler Nöroloji Akademisi'nden Çarpıcı Rapor: Beyin Hücrelerini Öldüren Besinler

Mesudiye Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Belediye Meydanı ve eski Huzurevi'nin olduğu alanla ilgili soruya Aktaş, şu yanıtı verdi: "Belediye Meydanı ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok. İhalemiz tamam. 450 günlük bir süre var. Fakat biz 13 ayda tamamlanmasını istiyoruz. Bittiğinde İnegöl'de örnek bir meydan olacak. Bu çalışmalar kolay ilerlemiyor. İhale süreçleri zor ilerliyor. Meydan şekillenmeye başladığında ne kadar doğru bir iş yaptığımızı hep beraber göreceğiz"

44 YILLIK BİNA

1973 yılında kurucu dernek tarafından kullanıma açılan ve 1986 yılından beridir de İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından yönetilen Huzurevinin eski binası ile ilgili olarak da Başkan Aktaş; "Huzurevi binasının yıkımına başlıyoruz. Sabah saatlerinde yıkım başlayacak. Huzurevi yerine de Halk Sağlığı Merkezi yapılacak" diye konuştu.