AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Hatıra Çay Bahçesindeki bayramlaşma programına katıldı.

BÜYÜK BİR MİLLETİN RUHUYUZ

Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada; "Büyük millet olmanın özelliklerini iftar sofralarında, o sahur sofralarında gördük. Neden gördük diyorum o iftar sofralarında anne kucağında bebekler vardı. 90 yaşında dedeler nineler vardı anneler var yetişkinler var gençler var herkesim var. Bu tarafında da milletvekili var belediye başkanı var bakanlar genel başkan yardımcısı var. Büyük Millet olmanın tüm özelliklerini o iftar sofralarında gördüm. Onun için biz büyük bir milletin ruhu bir medeniyetin temsilcileriyiz büyük bir medeniyetin temsilcileri olmak için tabii ki daha çok fedakarlık tabii ki daha çok özveri ve bizlere sorumluluk olarak yüklüyor. Rabbim inşallah ülkemiz ve milletimiz adına mazlum ve mağdur milletler adına üstlendiğimiz sorumlulukların hakkını ve hesabını verebilmeyi bizlere nasip etsin" diye konuştu.

DAHA BÜYÜK HEDEFLERİN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ

Daha büyük hedeflerin peşinden koştuklarını ifade eden Müezzinoğlu "AK Parti olarak Türkiye'ye milletimiz adına Bursa İnegöl adına 13-14 yılı saatlerce konuşsak yetiştiremeyiz. 14 Ağustos 2001 tarihinde o gün için muhtar bile olamaz denilen Recep Tayyip Erdoğan, üç cümle söyledi. AK Parti milletin partisidir, AK Parti milletin değerlerinin temsilcisidir, AK Parti millet ne isterse onu yapacaktır dedi AK Parti milletin hedeflerini yerine getirdi. Birileri tuzak kurdu birileri havayı bulandırdı birileri tezgah kurdu, birileri çukurlar kazdı ama 14 yıldır yaptıklarımızı sabaha kadar anlatsak bitiremeyiz. Bir taraftan yaptıklarımızla sevinirken bunları yeterli görmeyip daha büyük hedeflerin peşinden koşuyoruz. İşte bu ülkeyi bu milletin muasır medeniyet seviyesini taşımak gibi bir derdimiz var" ifadelerini kullandı.

ATATÜRK'ÜN GÖLGESİNDE YAN GELİP YATIYORSUNUZ

CHP'yi de eleştiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti: "Bazen CHP'li kardeşlerime şöyle takılıyorum Atatürkçüyüz diyorsunuz Atatürk'ten geçiriyorsunuz Atatürk gölgesinde yan gelip yatıyorsunuz Atatürk bize bu genç Cumhuriyeti miras olarak bıraktığında iki tane temel cümle söylemiş demişler vasiyet olarak. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bakın CHP milletten kaçıyor. Millete inandığını gördünüz mü hiç millete güvenliğini gördünüz mü hiç millet ve halkla yürüme gibi bir dert olduğunu gördünüz mü Hani Atatürkçülük Hani Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Kapalı kapılar arkasında güç odaklarını emir kulu olmaktan çıkamadılar çıkamıyorlar halkla beraber yürümeye gibi bir dertleri yok. Atatürk'ün ikinci vasiyet neydi bu büyük Türk milletine muasır medeniyetler seviyesine yer yakışır diyordu Atatürk'ün gölgesinde yatıyorlar hizmetlere karşı geliyorlar. Bizim büyük hayallerimiz var 2 günü birbirine eşit olan ziyandadır anlayışına sahibiz. 2002 bütçesinde e sağlıkta yatırıma ayrılan bütçe 170 milyon TL idi. Peki bugün Bursa'da Bayramdan sonra Ali Osman Sönmez Hastanesi'nin ihalesi yaptık temelini atacağız ihale bedeline biliyor musunuz 315 milyon TL, yani bir yılda Türkiye'nin tamamını ayrılan bütçenin iki katı yalnız tek bir hastaneye ayrıldı. Çünkü buna layık Bu millet. Almanya'nın İngiltere ve Fransa'nın örnek olarak gösterdi Ve siz bunu nasıl başardınız anlayamıyoruz dediği bir ülke haline geldi ülkemiz"

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

BU MİLLET BAŞKAN YAPACAK

Müzezzinoğlu "Kurulduğumuz günden beri muhtar bile olamaz dedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı, Bu millet milletvekili yaptı, Başbakanda yaparım, yetmedi Cumhurbaşkanı O da yetmedi İnşallah başkan yapacağım diyor. CHP sende artık gel bu milletten yana ol. MHP'ye bir şey demiyorum Allah yardımcıları olsun" ifadelerini kullandı.

ONLARA DA DUA EDELİM

CHP'yi eleştirmeye devam eden Müezzinoğlu, şunları söyledi: "Türkiye hedefleri sonucunda Almanya rahatsız mı rahatsız, İngiltere rahatsız mı rahatsız Avrupa Birliği rahatsız mı rahatsız. Şimdi Almanya, İngiltere'yi anlıyorum da; Türkiye'deki Fransızları anlamakta zorlanıyorum. Bu milletin büyük olmasını hedeflerine yürümesini hele hele Atatürkçüyüm diyerek cumhuriyetçiyim diyerekten bu millete muasır seviye hedefe yakıştıramıyor. Ramazan Bayramı gününde onlara da dua ederim. Rabbim onlara akıl ve vicdan versin inşallah çünkü biz kötülere bir iyilik etmeyi seven bir medeniyetin mensuplarıyız, hep dua edelim. Allah onlara akıl fikir versin inşallah. Onlar da milleti merkeze alarak siyaset yaparlar inşallah.