Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Prof. Dr. Cevat Akşit, Prof. Dr. Süleyman Uludağ, Prof. Dr. Ahmet Lütfi Kazancı, Prof. Dr. Mustafa Uzunpostalcı, Dr. Mehmet Ali Sarı Hoca gibi Türkiye'nin birçok tanınmış ilim adamı, İnegöl'e geliyor.

NUSRET VARDAR HOCA'NIN ONURUNA

Türkiye'nin ilk İHL mezunları olan meşhur ilim adamları;1958 yılı İstanbul İHL ilk mezunu ve 1974 yılı İnegöl İHL Kurucu müdürü olan, İnegöl'ün sevilen ilim adamı Nusret Vardar Hoca onuruna İnegöl'de yapılacak olan vefa programında buluşacaklar.

ÖNCÜLERLE 60.YIL VEFA BULUŞMASI

1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor! 1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor!

'Öncülerle 60.yıl Vefa Buluşması' isimli program hakkında konuşan ÖNDER Yönetim Kurulu üyesi Hasan Aydın;

"Türkiye genelindeki İmam Hatiplerin öğrencileri, mezunları ve eğitimin içeriğiyle ilgili faaliyetler yürüten ÖNDER, BİHMED ve İHMED'in ortaklaşa düzenlediği organizasyonda İnegöl, önemli bir vefa buluşmasına ev sahipliği yapacak.

'Öncülerle 60.yıl Vefa Buluşması' programına 1951 yılında Türkiye genelinde açılan ilk 7 (İstanbul, Konya, Adana, Isparta, Kayseri, Kahramanmaraş ve Ankara) İmam Hatip Okulunun öncü mezunları davet edildi.

3 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ

Kültürpark içi Belediye Spor Salonu'nda 3 Ekim Çarşamba günü, saat 18.00'de başlayacak olan programa, yüreğinde vefa bulunan tüm dostları davet ediyorum." dedi.