İnegöl Kafkasspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren Cumartesi günü oynanan 52 Orduspor ve sonraki hafta oynanacak olan Küçükçekmece Sinopspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maça oldukça istekli başladığımızı belirten Güldüren, "Cumartesi günü grubumuzun en iddalı ekiplerinden 52 Orduspor müsabakasından güzel bir mücadele ile değerli bir galibiyet aldık. Oyunun genelinde üstün olan taraf bizdik. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza iyi bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Biraz daha dikkatli olsak maçın sonucu farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı.

434410308 1145891090143760 7932442958858772006 N

"TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VAR"

Taraftarların her zamankinden daha fazla desteklemelerini isteyen Güldüren, "Profesyonel liglerdeki ilk sezonunda koymuş olduğu play-off hedefine emin adımlarla yürürken tüm camiamızdan, taraftarlarımızdan destek bekliyoruz..

Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Trafik Kazası: İki Yaralı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Trafik Kazası: İki Yaralı

"PLAY-OFF OYNAMAK İSTİYORUZ"

Geride kalan 5 tane final maçlarımız var onlardan gereken puanları alıp playof oynamak istiyoruz. Oyuncularımı, ekibimi ve tüm camiayı galibiyetten dolayı tebrik ederim.

Seçimlerin olmasından dolayı Pazar günü oynayacağımız Kucukcekmece Sinop maçını Çarşamba günü oynayacağız. Grubun güçlü ekiplerinden biriyle karsilacagiz. İnşallah bu maçtan da anlimizin akıyla çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: Şaban Kılıçcı