Bursa Erkek Lisesi’nde Girişimcilik Zirvesi: Altın Nesil 1'nci Oldu! Bursa Erkek Lisesi’nde Girişimcilik Zirvesi: Altın Nesil 1'nci Oldu!
BAŞTÜRK’ÜN SON KARNE TÖRENİ
Okul öncesi ve öğretimde eğitim gören 52 bin öğrenci, dün karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusunda, öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Hacı Sevim Yıldız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde eğitim gerçekleştirilen törende, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Müdür olarak son karne törenine katıldı.

“TATİL DENİNCE AKLA OKUMAK GELSİN”
Mesleki eğitim Kampüsünün 2013-2014 eğitim öğretim döneminde hizmete başladığını hatırlatan Kaymakam Ali Akça, “Tatil denince akla dinlenmek, eğlenmek gelir. Biz arzu ediyoruz ki; tatil denince akla okumak gelsin. Dinlenin, eğlenin aynı zamanda okuyun. Sizlere güzel bir tatil diliyorum” dedi.

“TÜRKİYE’NİN MEGA PROJESİ”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, “Kampus inşaatı başladığında ben milli eğitim müdürüydüm. 10 yıldan beri kampusun bütün gelişmelerinde, bütün çalışmalarında bulundum. Kampusla ilgili hayatımın 24 saatinde 24 ayrı anılar vardır. Zor bir süreç oldu. Türkiye’nin mega projesi, en büyük kampusu burasıdır. İnegöl eğitimini uçuracak proje, kampusun tam anlamıyla hizmet vermeye başlamasıyla ortaya çıkacaktır. Türkiye’yi kucaklayacak bir proje. Hayırseverimiz Mehmet Yıldız ve ailesine teşekkür ediyorum.”

“KAMPUS MEYVE VERDİ”
“Görevimden ayrılıyorum. Milli eğitim müdürümüz Fatih Bilican’a bu güzel emanetleri teslim ediyoruz. Bu kampusa sahip çıkılırsa, İnegöl eğitiminde bir devrim olacaktır. Sizlere bu gün karne vermekle bu kampusun yavaş yavaş çiçek açtığını, meyve verdiğini görüyoruz. Sizleri ailelerine sağlıklı bir şekilde teslim etmenin gururunu yaşıyorum. Allah’a ısmarladık. Hoşça kalın” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI
Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri takdim edildi. Öğrencilere karnelerin yanında İnegöl Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler de verildi.