Öncelikle uzun bir aradan sonra bayan vekilimiz olduğu için inanın çok mutluyum.

İnegöllü değilmiş başka şehirdenmiş, avukatmış,evliymiş,çocukları varmış bunlar beni ilgilendiren konular değil.

Elbette bir vekilin, bir insanın özel hayatı kendi kişiliğine, işine,hayata bakışına aynadır ama bir bayanın vekillikten önce Anne olması bence daha önemli bir erdemdir.

Gerçi bugüne kadar hep erkek vekiller ile İnegöl bir yerlere geldi hepsinden Allah razı olsun ama bayanların istediklerini almakta daha başarılı olacağını düşünüyorum hele ki bu bayan bir avukatsa.

Bu gelişmeleri zaman içerisinde görürüz ama Vildan Hanımını şahsen tanımasam da İnegöl'e , İnegöl gençliğine bir anne şefkati ile yaklaşacağına inancım sonsuz.

Gerçi geçen gün basınla tanışma toplantısı yapmış gönül isterdi ki o toplantıda projeleri de duyalım, nasıl bir İnegöl bizi bekliyor onu da öğrenelim ama neyse !!!

Konu vekillerden ziyade çocuklar, gençler, geleceğimiz.

Yıllardır çocuklar ve gençlerle beraberim mutsuzlar,umutsuzlar ve gelecek kaygıları çok fazla.

Daha öncede defalarca yazdık,çizdik,söyledik ama çözüm üretebileni görmedik.

Devletimizin bu konuda politikaları çok yanlış, bence devlet gençleri anlamıyor ve de dinlemiyor.

Hadi dersleri geçtim dünyada çoğu ders kategorilerinde sonlardayız ama bari mutlu olsalar. Hem tembeller çalışmak üretmek istemiyorlar hem de mutsuzlar.

Bizim zamanımızda tam tersiydi, tembeller en mutlu olanlarımızdı. Sorun büyük sevgili dostlar,gençler sadece mutsuz değil, farklı arayışlar içerisindeler, mutluluğu bulmak için farklı yönlere kayıyorlar.

Eskiden huzur İslam'da diye arabaların arkalarına yazarlardı hatırlarsınız ama gençler huzuru artık İslam'da bulamıyor. Bunda elbette İslam'ın değil İslam'ı anlatan kişilerin sorunlu olduğunu bilmek lazım.

Gençler dinsizleşiyor deizme inanıyor İslamiyet'i terk ediyorlar.Biz dinimizi doğru bir şekilde anlatamazken, sistemin içindekilerini değiştirmek, bilgileri yenilemek yada anlatımı farklılaştırmak yerine daha fazla İmam Hatip açıyoruz. Dindar nesil projesi dinsiz nesile kayıyor haberiniz olsun, bunu ben değil Konya Milli Eğitim müdürlüğü söylüyor.

Gençler uyuşturucu batağında ulu orta her yerde 5 TL'ye hap satılıyor diyoruz devletimiz Alkole sigaraya daha fazla zam yapıyor. Buradan gençler alkol alsın alkol kullansın yorumu çıkarmayın sakın.

Bana göre hiçbir insan hap içerek kendini öldürmek istemez. Hepimiz genç olduk, aşık olduk, hüzünlendik, terkedildik, fakirlik gördük , isyan ettik zalim düzene ama en fazla 1 Paket sigara içince her şeyi unuturduk.

Hiç düşünmedik hap içelim, ot içelim diye. Yeni Milli Eğitim bakanını yakından takip ediyorum bu konularda da umut vaat ediyor ama hayırlısı bakalım inşallah iyi olur her şey. (YARIN DEVAM EDECEK-KONU:ESKİ VEKİL)